Diskuze a otázky - Jsme vojáci, co ve válce předčasně umírají

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 12. 2021, 18:00:33 |

Mír je válka vedená jinými zbraněmi, konflikt je zde všude od té doby, co existuje život, díky konfliktu je zde evoluční vývoj, který staré novým nahrazuje. Konflikt zde není jenom fyzický je zde i konflikt psychický, kdy mezi sebou psychicky bojujeme o to, co potřebujeme k tomu abychom se měli dobře.

Často zde byli snahy o to, aby zde místo zla bylo dobro ale ono to nefungovalo, protože dobro si musí každý zasloužit, protože vše je zde o manipulaci pomocí odměny a trestu. Tak jako je konflikt mezi národy a náboženstvím, tak je zde i konflikt v našem těle a našem mozku, pandemie to je konflikt mezi viry a imunitním systémem, to, co je lepší vyhraje nad tím, co je horší, pokud zde není protekce.

Válka a pandemie se stává problémem, pokud ji nemáme pod kontrolou, je to jako s řízením auta, kdy musíme mít řízení pod neustálou kontrolou. Schopnosti a možnosti člověka jsou limitované, a proto budeme muset začít vyrábět průmyslově autonomní inteligentní roboty na akumulátory, abychom tak měli k dispozici moderní vojáky, co nám zajistí vítězství.
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 493 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑