Diskuze a otázky - Ježíš Kristus hlásal optimální prevenci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 01. 2022, 09:35:26 |

Mír je válka vedená jiným způsobem, pokud je kniha nebo film o válce tak je dlouho populární, logicky knihy a filmy které jsou plné míru, nejsou populární. Aby zde mohlo být rozdělní na mocné a bezmocné tak zde byla vytvořená kulturní společnost, kde je základem umělý mír, který z lidí udělal otroky a otrokáře.

Prvním svatým lidském zákonem je všude mnoho tisíciletí dobrota k otrokářům a následkem je žebrota u otroků, vše je o musíš a nesmíš, to je základ pro to, aby se svobodný člověk po narození proměnil na otroka společnosti. Jakýkoli odpor proti otroctví je naivní a marný, otrokáři mají k dispozici; moc, bohatství, reklamu, propagandu, cenzuru, konfidenty, vojáky, policajty, soudce, byrokraty, učitele atd.

V minulosti bylo mnoho pokusů o to eliminovat otroctví, ale všechny pokusy selhali, problémem je to, že každý pokus o svobodu je lokální a tím je brán jako systémový problém který musí být násilně rychle eliminován, a tak je násilně eliminován okolím! Otroctví se tak za mnoho tisíciletí stalo svatou normou, která se nesmí nikde na světě porušit!

Otroctví jako takové není systémový problém, pokud by otroctví optimálně fungovalo, proč otroctví optimálně nefunguje? Problémem je u otroctví optimální prevence, je to jako u pandemie, pokud by zde byla optimální prevence, tak by zde nebyla možná pandemie Covid-19, která už dva roky způsobuje lidem veliké problémy.

Ježíš Kristus hlásal optimální prevenci, ale narazil na to, že blázni měli strach ze změn, a tak byl blázny odsouzen k trestu smrti ukřižováním. Lidi, co mají spasitelský komplex, si koledují o to, že je blázni zabijí, blázni nestojí o to, aby je někdo spasil pomocí optimální prevence.

Co je to vlastně optimální prevence? Je to obrazně jako když chodíte automaticky každý rok k lékaři nebo k zubaři, aby on mohl preventivně eliminovat vaše zdravotní problémy, každý problém se musí najít brzo, protože jenom tak jej lze snadno eliminovat. Jakmile plevel hluboko zakoření tak je obtížné se jej zbavit, takovým plevelem jsou dneska ekonomičtí ubožáci, u kterých je veliká kriminalita.

Optimální prevencí proti ekonomickým ubožákům, je globální zavedení každoročního testování od narození do smrti v nemocnici všech lidí na kvalitu a hodnotu, vadný genetický materiál se eliminuje v krematoriu, tím zde na věčné časy všude zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, pro nikoho nebude imunita nebo vyjímá, bláznů a ubožáků je na světě už jako sraček, a tak blázny a ubožáky evolučně spláchneme do sraček.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 822 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑