Diskuze a otázky - Je civilizace továrna na experimenty?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 02. 2016, 08:05:41 |

!1394!Inteligence z lidí udělala lháře a zloděje, jenom dualita (dobro a zlo, život a smrt) je dobrá a každý člověk je zlý. Svět nebyl a nebude ideální tak jako ve snu nebo v pohádce, svět to je továrna na evoluční experimenty a vše co naše smysly vnímají to je jenom evoluční experiment, i vesmír je evoluční experiment!


Jsi jenom autíčkem na dálkové ovládání, nevěř tomu, že jsi pánem tohoto autíčka! Nejsme pány v domě, kde žijeme, tím pánem je evoluce, která je zde díky dualitě. Je snadné utéci od reality do iluzí, co jsou v návykových drogách, nebo uměleckých knihách o tom, jak se dějí zázraky v pohádce nebo náboženství.


Není zde pevný bod, protože vše plave v evoluční řece, to co bylo včera svatou pravdou to je dneska už hříšnou lží, jedinou jistotou zde jsou změny, je třeba mnoho prověřovat, než začnete něčemu nebo někomu důvěřovat, z dálky může parazit vypadat jako hostitel! Obrazně je to zde jako ve sportu, kde na startu je velmi mnoho sportovců, ale jenom jeden je slavný, protože jako první byl v cíli, mnohdy jste nejlepší, ale někdo vám škodolibě podrazí nohy a tak už neuspějete!


Podrážení nohou se stalo v dnešní době moderním prostředkem jak eliminovat konkurenty, dobře zde žil už jenom ten, kdo se před druhými dobře utajil, a tak mu druzí nepodrážejí nohy. Podívejme se na příběh o tom, jak žák šel udat svého učitele, a tak byl jeho učitel ukřižován nahý mezi zloději, a žák se potom oběsil na stromě.


V diktaturách bylo po mnoho století běžné, že zde bylo mnoho zrádců a podvodníků, a tak si nikdo nemohl být jistý životem, často bratr zradil nebo podvedl bratra, aby on takto získal dědictví nebo moc. Peníze nesmrdí a z cizího krev neteče, o tom konzumní sobecká civilizace je, a tak nám je ten druhý peklem. Zloděj honí zloděje, a lhář prohlašuje o druhých, že jsou lháři, je někde asi chyba v Matrixu?
!905!

reagovat

Je civilizace továrna na experimenty?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 500 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 26. 02. 2016, 08:05:51

http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/je-civilizace-tovarna-na-experimenty_815048.html


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑