Diskuze a otázky - Jak se z čertů se stali andělé

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 05. 2019, 01:11:30 |

!31!
Na vše jsou dneska automaty, abychom ušetřili čas a peníze, ještě schází GVKB kompatibilizátor, je to automat který uděluje lidem měsíční certifikace kompaktnosti s časem a prostorem kde existují. GVKB kompatibilizátor vypadá jako výtahová kabina, pokud někdo není kompaktní s časem a prostorem tak je eliminován a potom je recyklován.
Takto byla na světě eliminována degenerace a přelidnění, lidi začali dbát na svoje zdraví tělesné a psychické, protože každý měsíc museli vstoupit do GVKB kompatibilizátoru, jak vlastně fungovali GVKB kompatibilizátory? V každém člověku byl čip který neustále snímal data o člověku a když člověk vstoupil do GVKB kompatibilizátoru, tak čip data bezdrátově předal GVKB systému, a on data zpracoval a rozhodnul o budoucnosti člověka.
Pro nikoho zde nebyla možná imunita nebo výjimka, byl to spravedlivý globální systém, který eliminoval lidi, co nejsou kompatibilní s časem a prostorem, kde existují. Tak jako zde každý touží po tom, aby byl bohatý a mocný, tak v době kdy zde byli GVKB kompatibilizátory, každý toužil po tom být co nejvíce kompaktní s časem a prostorem, kde on existoval.
Nedostatek lidských zaměstnanců, se řešil pomocí robotů, robot prezident vyznamenával roboty, a lidi už žili jenom v rezervacích, daleko od civilizace, zde se oddělili muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali, jako invazní druh. Výhodou života v rezervaci bylo to, že zde už nebyli GVKB kompatibilizátory, byl to jakýsi sociální domov pro poslední lidi na světě, do rezervace se dostal člověk teprve ve věku 70 let, nová doba stvořila zcela nového člověka, z čertů se stali andělé.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 161 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑