Diskuze a otázky - Jak se vaří ZUBR
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 19 příspěvků a shlédlo ji 430 uživatelů .
--KiRsTeN... | 11. 03. 2009, 18:03:51 | více příspěvků | napsat uživateli
Tak to máš dobrý orázky!1355!
uživatel eliminován | 24. 03. 2008, 13:48:35
Na Velikonoce by to mohli být vařené a malované zubří vejce !929!
franco_columbo | 22. 03. 2008, 12:18:50 | více příspěvků | napsat uživateli
ja znam jen zubra pivo !1424!
uživatel eliminován | 22. 03. 2008, 11:49:59
spal jsem dobře ale malo !929!
takže to máme zatím zubra na pivu
na bananu
instantniho
siroveho
na zubni sklovině
nakladany jako hermelin
!929!
kdo by si dal zubří řiť? !929!
uživatel eliminován | 22. 03. 2008, 11:40:59
ted me napada, ja uz ani vlastne poradne nevim jak zubr vypada....
!929!
je to ta chlupata krava s rozteklym plochym parozim na hlave? !929!
uživatel eliminován | 22. 03. 2008, 11:32:22
nadívané paroží? tak tenhle fórek se ti teda moc nepovedl!1302!
keina | 22. 03. 2008, 11:30:27 | více příspěvků | napsat uživateli
Na co vařit!670!..napíchneš na vidličku a je to ne?
uživatel eliminován | 22. 03. 2008, 11:18:44 |
Dneska ráno jsem se vzbudil s otázkou na jazyku. Jak se vlastně kulinářsky připravuje zubr?
Jak byste připravili zubra vy?
Na smetaně, na divoko, zapečený hřbet, nadívané paroží? .... Takže jak?
!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!!681!
reagovat