Diskuze a otázky - Jak eliminovat virtuální příživníky optimálně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 09. 2022, 07:30:59 |

Virtuální digitální svět je o vymývání mozků pomocí; propagandy, cenzury, reklamy, dezinformací atd. základem pro vymývání mozků je víra v zázraky, víra je tak sítí, do které se chytají uživatelé v digitálním světě. Investuj do naší nabídky a stane se zázrak, jenže žádný zázrak se nestane!
!905!
Je zde veliká snaha o vytvoření závislosti na něčem, je to podobné závislosti na pivu a cigaretách, něco vám udělá na krátkou dobu radost, a tak vzniká závislost na počítačové hře nebo na sociální síti! Je to obchod s iluzemi a náhražkami, za vším je zde lež a krádež, pokud by lidi nemohli lhát a krást, tak by naše kulturní civilizace rychle zanikla!
!905!
Neustále je vám slibováno že se budete mít líp, pokud si koupíte to, co se nabízí v digitálním světě, sliby se slibují a blázni se radují! Pokud se chcete mít líp tak musíte správně investovat čas a peníze, otázkou je, co je to správná investice? Situace určuje to, co je správná investice, se změnou situace se stává to, že ze správné investice je chybná investice.
!905!
Veliký zisk je tam kde je veliké riziko, pokud budete zaměstnancem nějaké veliké organizace, tak máte malé riziko a tím máte i malý zisk ze svojí práce. Socialismus v dogmatické totalitě nabídl všem lidem jistou práci za malé platy a najednou nastal problém s odbytem zboží a služeb, následkem byl konec socialismu v totalitě!
!905!
V podobné situaci je dneska i virtuální digitální svět ve kterém je problém s odbytem zboží a služeb, protože konzumenti nemají peníze. Aby mohli konzumenti utrácet peníze, tak musí mít i možnost peníze vydělat ve virtuálním digitálním světě, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno!
!905!
Poslední dobou se na internetu rozmohl prodej; fotek, hudby, myšlenek, knih, programů atd. informace a programy se stali digitálním zbožím, problémem je to, že je zde veliká nabídka a malá poptávka! Proč si kupovat draho nekvalitní Windows 11, když stejně dobře mi poslouží kvalitní Linuxová distribuce Kde neon, proč si kupovat draho nekvalitní hudbu, když je možné na internetu kvalitní hudbu získat zadarmo atd.
!905!
Je to celé o konkurenci, která vede k tomu že lháři a zloději zkrachují. Vše je zde o tom rychle prodat vše ve velkém, protože jinak zkrachujete, ve výhodě jsou ti, co nabízejí zdroje, protože zde je jistý odbyt, zdrojem je třeba připojení k internetu a televizi, bez digitálního připojení jste v moderní digitální společnosti bez šance na to se mít dobře.

reagovat

Jak eliminovat virtuální příživníky optimálně

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 54 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑