Diskuze a otázky - Já je nejlepší teorie?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 01. 2015, 20:27:44 |

Teorie jídelního lístku
**************************
Jídelní lístek, umožňuje hostům si vybrat jídlo, které jim vyhovuje, ubožáci si nemohou vybírat jídlo, a musí jíst to, co se jim dá na talíř, jde o to nebýt v životě ubožákem, a vždy mít možnost si vybrat z více možností. Zde se dostáváme ke střetu zájmů, často je zde u někoho silný zájem na tom, abychom si nemohli vybrat, a museli jíst to, co nám bude dáno na talíř. Takto se dostáváme do existenčního stavu robota, který jenom pracuje podle programu, a nemá žádný cit ani inteligenci. Zde jde o prazitování, kdy je zde sobecká snaha parazita, s námi manipulovat, aby se měl parazit dobře, a paraita nezajímá to, že my se budeme mít zle, mnohdy parazit může svoje jednání zdůvodňovat velmi logicky, protože má pro to vypracovaný dezinformační systém, jak z nás udělat hlupáka, často se s tím setkáváme v armádě, nebo u sekty a církve.

Programy se snaží splnit svoje úkoly, a když to nejde po dobrém, snaží se je splnit po zlém, pomocí násilí fyzického nebo psychického. Konflik nastane při střetu programů, které chtějí splnit úkoly, něco jako šachová partie, kde každý program chce vyhrát. Vše je tedy experiment, který umoží zisk hodnot, pro realizaci nových experimetů, je to obrazně jakási časová a prostorová řeka, která se neustále mění, vše je v řece v pohybu. Není to stroj, je to živý inteligentní absolutní systém, který je v nás a okolo nás, aniž bychom jej mohli spatřit a pochopit, pro věřícího, by to mohl být Bůh. Vše zde má svůj osud, který nelze změnit, můžeme měnit jenom to, co je na povrchu, a změny zde nic neznamenají, jako když si můžete vybrat barvu ponožek do bot. Já jsem ten jídelní lístek, díky kterému si můžete vybrat svojí budoucnost.
!5!

reagovat

Já je nejlepší teorie?

V anketě hlasovalo celkem 4 uživatelů

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 492 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 15. 01. 2015, 08:56:08

!1!Člověk na jídelním lístku pro ryby v oceánu!5!
*******************************************************
Statisticky a vědecky je dokázáno to, že 90% lidí na této planetě, je chybných, protože nejsou díky degeneraci a drogám dokonalí fyzicky ani psychicky, proto budou zmražení, a jich těla se nahá a naporcovaná naházejí do oceánu, aby zde narmili ryby, je to levné a ekologické. Mnozí chybní lidé, s tímto radikálním geniálním řešením, nebudou logicky souhlasit, mohou si jít stěžovat v modlitbě svému Bohu, aby on učinil zázrak, a zachránil je před zmražením. Ekonomika potřebuje dokonalé bezchybné lidi, ostatně neříkám nic zas tak evolučně nového, v přírodě je přirozený výběr zamozřejmostí už mnoho miliónů let, zde nekvalitní jedinec žije krátce, protože jej kvalitní jedinci eliminují.

Nepomůžou nám nové změny u politiky a ekonomiky, to je k ničemu, pokud budou lidi globálně nedokonalí, každý člověk je součástí celku, a pokud je v systému mnoho špatných součástek, tak systém nefunguje správně. Aby mohl balón vzlétnout, musí odhodit zátěž, a s ekonomikou je to stejné, nekvalitní lidi jsou zátěží pro ekonomiku, a tak je ekonomika pořád na dně. Obrazně je moderní konzumní kultura nemocnice, ve které nemocný léčí nemocné, a to nemůže fungovat, život nemůže být o tom, že jsou všichni psychicky a fyzicky těžce nemocní, život musí být o tom, že jsou všichni zdraví, a ten kdo bude nemocný, bude systémem eliminován. Jak si to uděláme, takové to zde i budeme mít, kvalita lidí, je prioritním základem pro ekonomiku a politiku.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

talířubožákzájemlístekmožnostteoriejídloživothostvikastřet

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑