Diskuze a otázky - Internet je v depresi

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 14:49:27 |

Lidi se stali závislými na internetu a pokud jim internet neposkytuje to co od něj očekávali tak z toho mají deprese, lidi očekávali naivně od internetu, že se díky internetu budou mít líp ale zjistili že to tak nefunguje, stejné problémy mají i organizace které jsou závislé na internetu, problémem je zde vždy chyba na straně člověka nebo na straně organizace, internet to jsou programy a pokud jsou v programech chyby tak programy logicky chybují a tím optimálně nefungují. Nejčastější chybou je na internetu egoistické pravidlo, moje hra a moje pravidla.

Napíšete zajímavý hodnotný obsah na internet a tento obsah není populární, a tak jej nikdo nečte, protože internet je o protekci, velikou návštěvnost zde má jenom to, co má na internetu protekci. Podobná je situace i v politice a podnikání, bez protekce je člověk v tomto světě jenom ubožákem, který nemá naději na to být v nějaké specializaci úspěšným.

Není důležité, co jsi vytvořil na internetu, ale je důležité, kdo to vytvořil, pokud má na internetu stránku prezident republiky tak je jeho stránka populární a tím i hodně navštěvovaná, všichni jsou si na internetu rovní ale někteří si jsou rovnější. Popularita vytváří anonymitu, vše je o protikladech, mezi kterými je napětí, není zde socialismus nebo kapitalismus je zde mnoho století populismus, vše je jenom obchod, ve kterém peníze a výhody obchodníkům nesmrdí.

reagovat

Internet je v depresi

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 186 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 16:46:51

Sejde z očí a sejde z mysli, z pohledu času je zde každý kult osobnosti jenom mýdlovou bublinou, která rychle vznikla a rychle zanikla, vše je zde divadlo, ve kterém je každý hercem i divákem, všechna sláva to je jenom dočasná iluze, vše rychle zastarává, kdo dneska ještě čte svaté knihy? Bůh je evolučně mrtvý a místo svatého boha zde je pokrytecký populismus, kdy se každý čert snaží být kultem osobnosti v konzumním pekle, aby se měl velmi dobře.

Jak mít z pekla štěstí o tom to v pekle je, zloděj v pekle honí zloděje, a proto v pekle dobrota žebrota je. Pokud by demokratické volby v pekle mohli nějak změnit peklo tak by se zakázali, volby to je jenom mediální divadlo, peklu nevládnou prezidenti a politické strany, peklu vládnou ekonomické programy, vše je zde naprogramováno tak, aby čerti museli pracovat jako čerti, a tak měli v hlavě peklo.

Vita1971

Vita1971 | 9. 11. 2022, 15:34:39 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster !811!!811!!811! psychopat co se nechá krmit státem píše o světě !811!!811!

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 15:31:16

Když se narodíme je nám mnohá dopředu určeno, jde o; genetiku, výchovu, jazyk, kulturu, ekonomiku atd. Koupíte si telefon nebo notebook a máte zde předinstalovaný operační systém, jdete k volbám, a i zde je předem určeno koho můžete volit, vše je pevně naprogramováno a jakýkoli odpor je naivní, takto se z lidí stávají jenom loutky, které jsou snadno systémem ovladatelné, a tak je možné lidi nahnat do války, nebo do špatného zaměstnání za špatnou mzdu.

Všude je tak propaganda a cenzura, ti, co vládnou rozhodují z centra egoisticky o nás bez nás, a tak mohou regulovat ceny a zákony, jak se jim to hodí, je naivní věřit tomu že je někde na světě zaslíbený ráj kam bychom mohli zbaběle utéci. Mnozí to řeší konzumací drogy, která jejich myšlení odpojí od reality a vedlejším účinkem drogy je poškození našeho zdraví, a tak se ve zdraví nedožijeme starobního důchodu, a to vyhovuje těm co zde vládnou.

Vita1971

Vita1971 | 9. 11. 2022, 15:01:19 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Psychopate, Ty jsi v depresi !811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑