Diskuze a otázky - Hříšníci si dárky na Vánoce nezaslouží

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 24. 12. 2020, 09:33:48 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Náš konzumní svět je založen na tom, že si musíme vše zasloužit a pokud je zde někdo hříšníkem tak si on logicky dárky na Vánoce nezaslouží to je logické. Dárky by měli dostat logicky jenom ti, co nejsou hříšníky, jelikož je ten druhý hříšník, tak bychom mohli zrušit Vánoce, jako zcela zbytečný svátek. Zde se dostáváme k tomu, že je ten druhý bezcharakterní pokrytec, který si jedno myslí a jiné říká, vše je zde dneska jenom hra o hodnoty podle pravidel, která určuje pokrytecká společnost, ve které žijeme.

Od narození nám reklama vymývá násilně mozek a snaží se z nás udělat loutky, které mnohé snadno ovládá. Internet a televize to je jenom továrna na reklamu, která nám vymývá systematicky mozky, některé totality se snaží o to zablokovat totalitní USA, aby nemohlo pomocí internetu a televize vymývat mozky v cizí totalitě, moje hra a moje pravidla o tom je každá totalita a každá organizace.

Moc je založená vždy na totalitě, mnohdy je totalita chytře skrytá a lidi si tak naivně myslí, že je zde demokracie. Nikde na světě není dokonalá demokracie, všude je totalita, ve které je rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Jelikož s lidmi jsou jenom samé problémy tak už brzo dojde k tomu, že se lidi globálně odsunou z civilizace do rezervace a v civilizaci tak budou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

Čím více je na světě lidí, tím více je zde i válek, to je logické, nejsou lidi tak nejsou války, umělá globální inteligence vyhodnotila lidi jako hrozbu pro civilizaci, a tak odsunula lidi z civilizace do rezervací a zde oddělila muže od žen, aby se už lidi nemohli rychle rozmnožovat, jako invazní druh, který egoisticky škodí ekosystému a civilizaci. Bylo zde v minulosti mnoho snah o to, aby se lidi změnili tak že zde s nimi už nebudou problémy, ukázalo se, že je to utopie, z čerta nikdo anděla neudělá, ten druhý je pitomec, co dělá po celý život samé pitomosti, podívej se konečně do zrcadla a pochop to, že v zrcadle spatřuješ pitomce, co si nezaslouží na Vánoce dárky.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 142 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑