Diskuze a otázky - Hříšná opice

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 11. 2022, 11:30:02 |

Poznej dobře sebe a poznáš všechny lidi na světě, v základních principech jsme si všichni podobní o tom nikdo nepochybuje. Pokud se z nás díky pokrytectví stali herci, co nemají charakter tak je pro nás nemožné poznat sami sebe a tím máme veliké psychické problémy. Pravda je pro nás nepříjemná, protože jsme všichni hříšné opice, co si zde hrají na to ve skutečnosti nejsou.

Měl jsem sen, ve kterém jsem byl v budoucnosti a na světě místo lidí byli autonomní roboti v poslední zoologické zahradě na světě bylo možné spatřit ještě nahé lidi a na cedulce byl nápis hříšná opice. Tak jako muže přitahují ženy tak hříšníky přitahuje svatost, a proto zde jsou náboženské a politické ideologie ve kterých existují svaté opice. Může se z hříšné opice stát svatá opice to je základní otázka na kterou je si třeba správně odpovědět.

Z dálky může hříšná opice vypadat jako svatá opice, je to jenom o tom že z dálky vše vypadá lépe než z blízka. Zvolte mě za; náčelníka, vůdce, krále, papeže, guru, proroka, prezidenta, ředitele, mesiáše atd. to vše je jenom mediální divadlo které používá propagandu a cenzuru k vymývání mozků, a tak dělá z lidí pitomce. Čas má jistě dost času na to, aby poznal, co je pravda a co je lež, každá lež je tak zde evolučně dočasně, a proto jsou staré lži neustále nahrazovány za nové lži, o mrtvých celebritách dobře hovoříme, protože oni už nemohou lhát a tím ani krást.

reagovat

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 425 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 3. 12. 2022, 15:30:14

Vynořilo se najednou mnoho učitelů seberealizace, následkem jsou logicky krysí závody a ten kdo vyhraje za to získá protekci díky které může dělat; krále, prezidenta, papeže, předsedu vlády, ministra, poslance, senátora, ředitele, celebritu atd. Volby politiků nebo prezidenta republiky to jsou krysí závody kdy se staré krysy nahradí za nové krysy a nic se zde nezmění k lepšímu!

Co na tom že staré krysy byli v KSČ a byli většinou i konfidenty státní bezpečnosti, to přeci tenkrát bylo normální, pro všechny krysy, co běželi krysí závody. Kdo chce s krysami v klidu žít musí krysou i být, neustále nás média informují o tom, že zemřela nějaká populární krysa, pokud zemře dělník tak to média nezajímá, dělník to je jenom nula, jenže nebýt zde dělníků tak by se naše civilizace zhroutila natolik že by zanikla.

Podívejme se na život krysy, co uspěla v krysích závodech, a tak je tato krysa bohatá nebo mocná, taková krysa žije uzavřená ve svém iluzorním světě, kde si hraje na to, co ve skutečnosti není, vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém si krysy hrají na to, co nejsou, to vše vede k psychickým nemocem a tyto nemoci je obtížné léčit a vyléčit, komu není rady tomu už není ani pomoci.

Vita1971

Vita1971 | 3. 12. 2022, 14:15:58 | více příspěvků | napsat uživateli

nick zpovednice je jedna opice tohoto > Digitalizace magora z psychiatrické léčebny

uživatel eliminován | 1. 12. 2022, 11:24:55

Guru vás miluje, a tak si zde založil dneska krásný modrý blog

uživatel eliminován | 17. 11. 2022, 23:19:09

https://youtu.be/rlATLCfiQFM

Vita1971

Vita1971 | 17. 11. 2022, 13:05:58 | více příspěvků | napsat uživateli

vymývání mozků


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑