Diskuze a otázky - GVKB virus pravdomluvnosti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 05. 2019, 18:17:15 |

!54!
Nikdo neví, jak se to stalo, ale během krátké doby došlo k tomu, že se lidi globálně nakazili GVKB virem pravdomluvnosti, to logicky vedlo k tomu, že se změnila od základů kultura a civilizace, vše kde byla lež, to se hodilo do ohně, a začalo se od nuly, lidi nemohli lhát dokonce ani sami sobě, a tak se už neprodávali cigarety a slivovice, zmizeli i všechny náboženské a politické ideologie a zmizela i otravná reklama.
Zmizeli i rozdíly mezi lidmi co jsou nahoře a co jsou dole, silní pomáhali slabým a chytří pomáhali hloupým. Za tisíc let zde byl psychicky zcela jiný člověk, změnilo se to, čemu lidi dávali protekci, už lidi nedávali protekci hromadění; peněz, moci, popularity, výhod, jistot, atd. Přestali se vyrábět zbraně pro válku a zrušili se armády, tam kde je pravda tam je násilí zbytečné, zavedl se jeden globální jazyk a zrušili se hranice u národů, peníze se taky zrušili, když lidi nelhali tak ani nekradli.
Nezamykali se auta ani byty a kanceláře, lidi respektovali soukromí cizích lidí, skončil i extremismus a vandalismus, nebyli zde ani příživníci a bezdomovci. Zmizeli z lidského slovníku neslušná slova, lidem nevadila nahota cizích lidí na veřejnosti, pravidla podle kterých lidi žili, určovala jenom aktuální situace, už zde nebyli ti, co jsou nahoře, a mají možnost upravovat pravidla lidské hry tak, aby se měli lépe než ti co jsou dole.
Na práci zde byli počítače a stroje, informační technologie zde všemu vládla, nebyli zde už ani školy, k čemu chodit do školy když se nebudeme muset nikdy živit prací. Robot vám doma; uklidil, uvařil, nakoupil, vyvenčil psa, vypadalo prádlo, opravil to, co se rozbilo, atd. Lidi žijí pro to, že mají nějaký cíl, do kterého směřují, dosud byl cíl lidí pevně spojen se zaměstnáním, když zde nebude zaměstnání, jaký bude pro lidi cíl jejich existence. Cílem zde bude pro lidi pravda a láska, takto pravda a láska zvítězí na věčné GVKB časy, nad lží a nenávistí.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 508 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 5. 05. 2019, 08:47:19

> skandian
!31!!31!!31!!31!

uživatel eliminován | 4. 05. 2019, 19:08:21

!1387!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkgvkbpravdomluvnostslivovicecivilizacedobarozdílreklamaoheňkulturacigaretavirusideologieběhvírzáklad

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑