Diskuze a otázky - GPS tracker / lokátor bez datového tarifu pro drahé skútry, elektrokola a auta

úvodní strana | aktualizovat | dolů

David_87

David_87 | 22. 12. 2020, 19:35:17 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Máte zkušenost s nějakými levnými GPS lokátory v režimu SMS Only, tzn. funkční bez mobilních GPRS dat?

Jako nejlevnější varianta by k tomu účelu šel asi použít i starší Android mobil za pár stovek s vypnutými zvuky a daty a nainstalovanou nějakou aplikací pro nalezení telefonu, která by na specifický SMS příkaz odpověděla zpátky GPS souřadnicemi s přesností třeba 1m. Ale většinou ty aplikace chtějí asi zase trvale data, což je na hovno.

GF-07 Mini GPS lokátor - z Číny to stojí doslova pár korun. Ve skutečnosti (co jsem vyčetl na netu) je to ale hodně nepřesný krám. Pošle jenom přibližnou polohu (s přesností třeba 100m nebo taky 5km) určenou podle signálu mobilních vysílačů v okolí (vůbec v tom není přesný GPS modul s tou typickou patch anténou pro GPS signály).

SinoTrack GPS Tracker ST-901, ten už vypadá bezvadně. Umí podle návodu kromě datového GPRS režimu právě také čistě SMS Only režim, což je hodně super - nežere to žádná data neustále a pošle polohu teprve až na vyžádání přes SMS příkaz http://www.fpv1.ru/up/ST-901%20User%20Manual.pdf

Znáte další takové?

Provoz SIM bez mobilních dat pak stojí u O2 asi 19Kč/měs a možná i méně - klasickou SIM kdysi stačilo nabít minimálním kreditem kolem 200Kč snad 1x za rok, aby se udržovala aktivní.

reagovat

V diskuzi je 6 příspěvků a shlédlo ji 1361 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

vitkouba

vitkouba | 23. 12. 2020, 22:38:56 | více příspěvků | napsat uživateli

Když ztratíte peníze tak máte z toho špatnou náladu, pokud ztratíte čas na internetu tak je to stejné jako ztráta peněz akorát si to neuvědomujete. Tak jako ztrácíte čas na internetu tak můžete ztrácet čas u televize nebo jinak. Čas je stejně hodnotný jako vaše peníze, proč si neuvědomujeme to, že ztrácíme čas na internetu nebo u televize? Sledování internetu a televize nám přináší radost, a tak si neuvědomujeme to, že ztrácíme čas, jenže tato radost je jenom iluze s nulovou hodnotou, žijeme ve světě náhražek, je nám od narození do smrti reklamou vymýván násilně mozek, následkem je to že se z nás stávají pitomci. Snažíme se mít uklizený byt, ale v hlavě máme nepořádek, jak si to uklidit v hlavě abychom nebyli díky sledování televize a internetu pitomci?

Nevěřte na zázračné léky na deprese a stress, léky mohou vyléčit tělo, ale nemohou vyléčit psychiku, psychiku může vyléčit jenom práce, která je dobře zaplacená. Statisticky je 90% práce v EU co lidi dělají špatně zaplacená a následkem je deprese a stres, není to nic nového pod sluncem, špatně zaplacená práce je zde mnoho století, vždy byli lidi rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nahoře je ráj a dole je očistec. Všude kde je možné dosažení zisku, tam je i veliká konkurence a často je zde i protekce, dobytka je mnoho a plných koryt je málo, a tak zde jsou kariéristické závody, ve kterých je těžké uspět. Podívejme se na burzu, jak se zde vše nečekaně mění, akcie, co jsou jisté, nesou malý zisk a nejisté akcie jsou zase spojené s velikým rizikem.

David_87

David_87 | 23. 12. 2020, 16:53:33 | více příspěvků | napsat uživateli

Přišla odpověď od youtubera, který se tím zabývá:
GF-21 je malý a přesný GPS lokátor a funguje i čistě přes SMS bez mobilních dat.
https://org-info.mobi/manual/gf-21.html

vitkouba

vitkouba | 22. 12. 2020, 23:52:37 | více příspěvků | napsat uživateli

Všechny boží vlastnosti jsou obsaženy v kruhu nebo okruhu, podívejme se do hloubky všeho, co je v nás a okolo nás a všude najdeme kruhy a okruhy, vše se točí v kruhu po nekonečně dlouhou dobu, kruh je nekonečný a v tom je jeho výhoda, díky které zde existuje vesmír a život, představa boha jako člověka, je jenom pohádkou pro malé děti. Víra v zázraky je následkem toho, že se něco netočí v kruhu, lidi dělají chyby, a následkem je to, že se něco netočí v kruhu, a tak je zde víra v zázraky a tím i víra v boha. Komu není rady, tomu není ani pomoci, pitomců je všude jako sraček, a tak zde život stojí za hovno.

Války a pandemie jsou trestem za to, že se něco netočí v kruhu, lidi musí padnout na dno, aby jim došlo to, že pokud se vše nebude točit v kruhu tak budou žít v očistci, ráj je tam kde se vše točí v kruhu. Problém s vandaly je o tom že se vše netočí v kruhu, rozebíral jsem do hloubky příčiny všech nemocí a dospěl jsem k tomu, že příčinou je vždy to že se něco netočí optimálně v kruhu. Vládnou nám všude mnoho století pitomci, co nechápou to, že se musí vše točit v kruhu, naštěstí už brzo zde bude robot prezident, co bude vyznamenávat roboty, a tak se konečně vše začne točit v kruhu, nejsou zde pitomci tak zde není pitomá nálada.

David_87

David_87 | 22. 12. 2020, 21:52:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Taky stojí za to říct, že přímo Androidí služba Google Find My Device https://www.google.com/android/find by mohla bejt hodně super, ale funguje jenom ku*evsky omezeně a prakticky je vlastně úplně k hovnu. Pokud máte SIM s mobilními daty a nebo tel. připojený k WiFi a používáte ho zrovna, není nejmenší problém ho najít. Ale hotovej průser nastane, když telefonu za 30s zhasne displej a zamkne se. Od té chvíle pak pokus o vyhledání polohy akorát napíše Can't reach device. Takže pokud někdo najde třeba Samsung Galaxy S8 s Androidem 9.0 (právě otestováno) a nesežene si k němu taky správný otisk prstu, stejný ksicht a nebo neuhádne odemčení symbolem nebo pinem, tel. nikdo jiný nedokáže odemknout a přes GPS to nikdy přesně najít nepůjde, maximálně ho může majitel jen zablokovat přes operátora a IMEI.

vitkouba

vitkouba | 22. 12. 2020, 21:09:34 | více příspěvků | napsat uživateli

> David_87
odkazy zde nefungují
!11!

David_87

David_87 | 22. 12. 2020, 20:13:37 | více příspěvků | napsat uživateli

Tohle vypadá jako funkční varianta č.1. Tel. se zapnutou aplikací https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trackerappsforlife.tracking.findmyphone (a v nastavení Androidu chráněnou proti úspoře baterie a vypnutí) odpoví na SMS s heslem přesnou GPS polohou.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

gpslokátorsmsaplikacegprspříkazelektrokolatelefonhovnotarifzvukmobiltznseloúčelrežimonlytrackernalezeníandroidsouřadnicevariantaautopřesnostdatavětšinastaršízkušenostpár

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑