Diskuze a otázky - Globální pandemie je evoluční následek dogmatické propagandy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 11. 2021, 07:51:54 |

Realita, ve které existujeme je evolučně naprogramovaná, svoboda a rovnost je iluze, vnímáme realitu povrchně a proto chybujeme, pod povrchem reality jsou programy složené z dat a informací, všechny živé systémy to jsou parazitující centralizované organizace! Viry to jsou nejmenší parazitující centralizované organizace, každé parazitování je založeno na inteligenci, čím vyspělejší je inteligence tím úspěšnější je parazitování.

Každé parazitování ma svoji strategii, když stará strategie už nefunguje tak se vytvoří nová strategie pro parazity, a tak zde místo starého nefungujícího náboženství je zde nová politika a reklama, starý kult je mrtev ať žije nový kult, o tom jsou pokrytecké ideologie, co z nás dělají pitomé ubožáky.

Statistiky objektivně odhalují naše evoluční chyby, jakmile selže kontrola u; ekonomiky, politiky, morálky, zdraví, čistoty atd. tak následkem je krize která má za následek; konflikty, revoluce, války, terorismus, extrémismus, vandalismus atd. parazit může parazitovat jenom na tom co je zde přemnožené, a proto je Windows ideálním operačním systémem pro viry co se snaží na Windows parazitovat, na Linuxových distribucích nejsou viry, protože vytvářet viry na Linuxové distribuce a macOS se zlým programátorům ekonomicky nevyplatí!

Zloděj honí zloděje, o tom je parazitování v nás a okolo nás, ten druhý je zloděj, protože já nejsem přeci zloděj! Paraziti jsou zloději a lháři, a proto jsou evolučně úspěšní, protože dobrota je v konzumním očistci jenom žebrota, život je boj nebo hra o to co milujeme a potřebujeme, nejvíce milujeme a potřebujeme; štěstí, výhody, popularitu, úspěch, jistoty, informace, programy, zdraví, lásku, drogy, čas, odpočinek, peníze atd.

Nevládne zde všemu; bůh, král, císař, šlechtic, papež, guru, prezident, ministr, ředitel, milionář, celebrita atd. všemu zde vládnou paraziti v nás a okolo nás! Pokud bychom eliminovali dokonale parazitování na této planetě zemi tak bychom zde eliminovali život a vypadalo by to zde jako na Měsíci, kde není život! 
!54!!31!!24!!20!!12!!11!!5!!1!!2!!1!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 455 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑