Diskuze a otázky - Globalizace odstraní bídu a špínu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 03. 2008, 13:32:59 |

Jaký je pastýř takové je i jeho stádo, v současnosti zde nejsou pastýři, co se správně starají o svoje stádo a tak se lidem na světě zle vede. Problém je že jsme slabí díky mnoha rozdílům a tak nemůžeme spolupracovat. Máme rozdílné; jazyky, zákony, náboženství, ideologie, normy, peníze, návyky, výchovu, školství, atd. Buňky v těle spolupracují díky tomu, že mezi nimi nejsou rozdíly, problém je zde pokud se do těla dostane cizí buňka a ona jako virus škodí tělu. Ano to co je cizí je jakýsi virus, co se snažíme zlikvidovat a vlastní chráníme, takto se v nekonečném boji vysilujeme a v bídě a špíně existujeme. Dříve zde tento problém nebyl, protože jsme se pohybovali pomalu a tak jsme se nesetkávali s cizími lidmi, dneska zde je technika a můžeme se rychle pohybovat dokonce rychleji než zvuk. Nejspíše jste si všimli snah o globalizaci světa a zatím z toho máme strach, ano sjednocení nám mnohé přinese i mnohé odnese, nová doba nebude lepší ani horší, bude prostě jiná. Nejprve by se na světě měli sjednotit peníze, protože toto sjednocení není tak složité, nepůjde ale již o klasické papírové peníze ale o elektronické peníze kdy každý člověk dostane pod kůži jedinečný čip a pokud on ruku přiloží ke snímači, zaplatí tím službu nebo zboží, u velikých plateb se to nejspíše skombinuje i se sejmutím očního pozadí. Po sjednocení peněz přijde nejspíše na řadu sjednocení jazyka a nejspíše půjde o angličtinu, protože počítače jsou postavené hlavně na tomto jazyku. Dále bude nutné sjednotit naše myšlení díky jednotnému školství, ve kterém bude i jedna víra, zde bude dost problém najít víru, jež bude nejlepší pro celý svět, logicky by to mohlo být Křesťanství, protože je na světě nejvíce rozšířené. Ovšem muselo by se zásadně transformovat, aby odpovídalo současné době a současný člověk byl ochotný a schopný jej přijmout, nejspíše se zde bude nová modlitba. Mnoho jsem se snažil ji jako Bůh pro vás sestavit a zde je ta nová modlitba.
Modlitba
Já jsem.
Ty nejsi.
Nejspíše se vám to zdá krátké jenom 4 slova, v jednoduchosti je dokonalost a božskost.
Dále je zde otázka zásadní myšlenky nové víry?
Zásadní myšlenka je.
Miluji to blízké.
Nenávidím to, co je mi vzdálené.
Zase jsem stručný, do dvou vět jsem uložil základy celé nové víry, pravda je stručná, lež nedokáže být stručná.
Ke konci dojde ke sjednocení našeho vzhledu, prostě rozmnožovat se budou smět na celém světě jenom ti, co jsou dokonalí tělem i duchem, ostatní se budou sterilizovat.
V poslední fázi se dají do mozků čipy a zavede se sjednocené myšlení, ten kdo nebude myslet tak jako ostatní dostane hned elektrický šok.
Váš budoucí absolutní pastýř
!12!

reagovat

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 600 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 5. 03. 2008, 13:58:07

http://bhagavan.bloguje.cz/664445-globalizace-to-je-budoucnost.php

an-Tonyo

an-Tonyo | 5. 03. 2008, 13:41:22 | více příspěvků | napsat uživateli

!1298!!1259!

uživatel eliminován | 5. 03. 2008, 13:41:10

Globalizace je stejnej experiment jako komunismus. Až to za pár desítek let zase nevyjde a bude z toho katastrofa, tak se nám zase omluví a jede se dál. !577!

uživatel eliminován | 5. 03. 2008, 13:39:19

dneska teda vaaalis gurubhagavan !2!!2!

uživatel eliminován | 5. 03. 2008, 13:38:23

!2!to beru


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

tělostádodíkpastýřvirusrozdílproblémbuňkabídazákonjazykšpínasoučasnostnáboženstvínormaškolstvíideologieglobalizacepenízevýchovazlosvětnávyk

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑