Diskuze a otázky - Elity falšují statistiky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 11. 2022, 22:14:45 |

Proč elity lžou a kradou? Je to celé o selhání kontroly nad elitami, vše, co není pod kontrolou to má snahu lhát a krást! Nejde o nijak nový problém, se vznikem každé centrální veliké organizace dochází k tomu, že elita organizace lže a krade, nadbytek vzniká díky nedostatku, a tak zde jsou otroci a otrokáři.

Elity falšují statistiky, protože dobrota je přeci žebrota! Civilizace je založená na lži a krádeži, pokud by se nemohlo lhát a krást tak by civilizace zanikla a zůstali by zde evolučně jenom nazí divoši v tropickém pralese. Současná krize u ekonomiky a politiky je následkem toho že každý nemůže lhát a krást!

Podívejme se do přírody zde je normální to, že vše zde lže a krade, a proto příroda funguje. Vládnou nám profesionální lháři a zloději, ve vězení jsou amatérští lháři a zloději, otázkou je, jak se stát profesionálním lhářem a zlodějem snadno a rychle? Je to celé jako ve sportu musíte na to mít talent a ten rozvinout už jako dítě, pokud nemáte talent a nerozvinete jej jako dítě, tak se z vás nestane mocný a bohatý profesionální lhář a zloděj.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 180 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑