Diskuze a otázky - Ekonomika díky politice stojí na slepé koleji

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 05. 2019, 13:27:05 |

Běžte se optat obyčejných lidí na to co je to ekonomika a politika, nebudou vám umět odpovědět správně a právě tito hloupí a naivní lidé chodí k volbám a volí politiky a volí i prezidenta republiky. Lidi používají slova a fráze aniž by znali význam slov a frází, problémem je povrchnost způsobená leností a spěchem.
Krize a války v nahotě odhalují lidem co je to ekonomika a politika, pokud se lidem dobře daří tak je ekonomika a politika nezajímá, je to obrazně jako s nemocemi, pokud jsme zdraví tak se nezajímáme o nemoci. Politika je ideologický program, který směřuje k cíli, který vyhovuje nějaké skupině lidí, tou skupinou lidí jsou buď ti co jsou dole, nebo ti co jsou nahoře, výjimečně jsou tou skupinou ti, co jsou uprostřed.
Ekonomika je program, který směřuje k snadnému a rychlému zisku peněz, nebo zisku jiných hodnot, jako třeba volný čas. Politici přerozdělují peníze tak aby se měli dobře, a je jim jedno to, že dělnická třída se má zle, následkem je to, že ekonomika stojí na slepé koleji. Zakopaný pes je v protekci, na vysoká místa v politice a ekonomice se tak dostávají lidi, co nejsou kompatibilní s funkcí kterou vykonávají, a tak amatérsky chybují, tím ekonomika stojí na slepé koleji a následkem jsou ekonomické krize a války.
Komu není rady tomu není pomoci. Potřebujeme, aby robot prezident vyznamenával roboty, na myšlení zde bude globální umělá inteligence a ty zde budeš na ubohou práci za minimální mzdu, kterou nechtějí dělat roboti, takto konečně pravda a láska, zvítězí nad nenávistí a lží na věčné GVKB časy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 168 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑