Diskuze a otázky - Egoistická seberealizace stvořila ubohý konzumní očistec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 08. 2022, 08:24:52 |

Vše začalo evolučně tím, že vznikli evolučně programy, které se snažili dosáhnout naprogramovaného cíle, to byl počátek vesmíru a později i života, vše je zde evolucí naprogramováno a neustále jsou všechny programy testovány a optimalizovány proto je vše v nás a okolo nás v pohybu k naprogramovanému cíli, problémem je konflikt mezi programy a následkem jsou chyby.
!905!
Podívejme se kriticky na vývoj počítačů a programů pro počítače zde spatříme složitý evoluční proces který postupuje od jednoduchého ke složitému, neustále se musí staré počítače nahrazovat za nové počítače a staré programy za nové programy. Nejsou jenom programy pro počítače, jsou zde i programy pro; ekonomiku, politiku, náboženství, filosofii, stroje, mozek atd.
!905!
S příchodem Windows 11 přišla kontrola počítače, jestli není počítač zastaralý, aby se na zastaralý počítač, nemohl nainstalovat moderní operační systém. Pokud jste chytře překonali kontrolu při instalaci tak vás počítač při aktualizacích neustále upozorňoval na to, že jste neměli na starý počítač instalovat moderní operační systém.
!905!
To mě vedlo k myšlence na globální kontrolu rozmnožovacího procesu u lidí, vytvoříme novou kvalitní civilizaci, ve které se povolí rozmnožování jenom těm jedincům, co budou mít globální certifikaci na rozmnožování s roční platností, nemáš platnou certifikaci tak nebudeš mít děti společnost nestojí o to, aby se nám ubožáci rozmnožovali jako invazní druh.

reagovat

Jaký používáte operační systém

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 108 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑