Diskuze a otázky - Egoista je k egoistům egoistický

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 05. 2019, 14:30:08 |

!54!
Malé mzdy a vysoké ceny to nefunguje. Ti co jsou nahoře neprodukují žádné hodnoty a jenom přerozdělují egoisticky společné peníze tak aby byli mocní a bohatí, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, atd. je zde egoismus, ryba smrdí od egoistické hlavy, která lže a krade.
Nadbytek pro ty co jsou nahoře, je možný díky nedostatku pro ty co jsou dole. Rozděluji lidi na úspěšné egoisty a neúspěšné egoisty, ten druhý je egoista, když jedna egoistická ideologická strategie nefunguje, tak zakrátko jí nahradí jiná egoistická strategie, egoista je k egoistům egoistický.
Války v nahotě odhalují naše pokrytectví, myslíme a konáme podle situace, život to je hra a jde o to, jaká jsou pravidla, pokud se pravidla mnoho změní, tak se změní i člověk, a tak se ve válce z lidí stávají divoká zvířata.
Egoismus to je opak altruismu, jelikož je dobrota žebrota tak je altruistický člověk zde vzácnou výjimkou, zaostalost poznáte z toho jak lidi bydlí, tam kde lidi bydlí uboze tam je i zaostalost, zaostalý člověk se spokojí s ubohým bydlením, pověz mi, jak bydlíš a já ti povím jak jsi na tom ekonomicky.
Přichází veliké změny, robot prezident bude vyznamenávat roboty, skončí egoistické kariéristické závody, pro lidi bude jenom špatná práce za špatnou mzdu, ekonomická migrace zanikne, nebude totiž, kam emigrovat všude budou vládnout roboti a pro lidi zde bude jenom mizerná práce s bída. Pro nepřizpůsobivé příživníky zde bude eliminování v krematoriu, běžte se podívat do krematoria, ať jistě víte, co vás bude brzo čekat.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 254 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑