Diskuze a otázky - Dogmatická propaganda nás psychicky znásilňuje

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 12. 2021, 09:08:06 |

Trestáme tvrdě ty, co znásilní ženu a netrestáme už ty co nás pomocí dogmatické propagandy psychicky znásilňují, a tak z nás dělají psychické ubožáky co páchají v depresi z psychického znásilnění sebevraždy. Je přirozené to že se každý chce mít dobře aby zde jeho život nebyl trestem, to ale neznamená, že zde bude na světě velmi malá bohatá a mocná skupina, co se bude mít velmi dobře a ostatní se budou mít zle.

Vše je zde postaveno na tom, že ti, co jsou nahoře z vysoka serou na ty, co jsou dole, ti, co jsou dole si podle těch, co jsou nahoře nezaslouží se mít stejně dobře, jako ty, co jsou nahoře! Bylo zde v minulosti mnoho snah o to, aby se ti, co jsou dole neměli zle, ale doba nebyla mnoho tisíciletí nikde zralá na tak veliké systémové změny.

Nikde na světě dosud nebyla demokracie, protože všude vládne lidem jenom kleptokracie, statistiky v nahotě odhalují to, že z nás dogmatická propaganda dělá mnoho tisíciletí všude pitomce! Dva roky je zde virus Covid-19 na který umírají lidi, a to vedlo k tomu, že došlo k mnoha chybným změnám, které logicky vedli k inflaci a depresi.

Globálně je zde dneska 5 234 130 mrtvých lidí na Covid-19, a na světě je dneska 7 910 379 000 lidí z toho je jasně každému jasné to že pandemie je jenom dogmatická propaganda která z nás dělá pitomce, skutečným problémem je zde přelidnění, protože lidí je všude jako sraček!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 114 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑