Diskuze a otázky - Dobře se má to, co zde má výhody

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 09. 2022, 09:06:00 |

Proč se ptáme, když něco nevíme, často se setkáváme s tím, že nenalezneme správné odpovědi, protože často je zde snaha abychom správné odpovědi neznali, a tak chybovali. Mnohdy na naše, proč i získáme správnou odpověď, ale my s ní nejsme spokojení, protože tato odpověď nám nevyhovuje, nejvíce se zajímáme o to, jak se mít dobře protože se máme zle.
!905!
Dobře se má to, co zde má výhody, logicky zle se má to, co nemá výhody, jak pro sebe získat výhody o tom je náš osud. Jediná možnost je se správně specializovat a být ve svojí specializaci lepším, než je konkurence, bez správné specializace je naše naděje na to se mít dobře velmi malá.
!905!
To, co je pro jednoho správná specializace to je pro jiného chybná specializace, je to otázka talentu a situace, velikým problémem je to že se vše mění, a tak jistota zde v mnohém není, mnohé specializace zanikají a nové specializace vznikají, konzumní společnost už nepotřebuje tolik dělníky, ale potřebuje mnohem více vysokoškoláky s praxí, co ale dělat, pokud se špatně učíme?
!905!
Můžeme si vytvořit svůj subjektivní svět iluzí do kterého unikneme, v našem světě iluzí budeme úspěšní a dokonalí, protože zde nebudou žádní zlí kritici, co by mohli kritizovat to, jak myslíme a žijeme. Nestarejte se o cizí lidi, kdo se stará o cizí přijde o svoje, vysvětlete cizím lidem, aby se přestali starat o to, jak myslíte a co děláte, je to váš svět, který vám vyhovuje.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 180 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 22:05:47

https://gvkb.blogspot.com/

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 19:26:21 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan a čekej, že radši zrušíš diskuze, co jsi založil a radši to udělej psychopate!!!! Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243 !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

odpověďvýhodadobrézlosnahanenalezneme

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑