Diskuze a otázky - Dělej vše profesionálně a zisk se brzo dostaví

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 01. 2020, 10:55:30 |

Mnoho lidí ve vyspělé civilizaci profesionálně pracuje na internetu a počet těchto lidí se rychle zvětšuje, kdo chce ten si i práci na internetu najde, otázkou je pochopitelně jaký je zisk z této práce, zisk je většinou dán tím jaké máte v nějaké specializaci zkušenosti a nebo tím jestli jste na internetu celebritou.

Začátky nejsou snadné na internetu je veliká konkurence všude tam kde je možné vydělat peníze, největším problémem je umět profesionálně využít svůj čas a neplýtvat časem na to z čeho není zisk, mnohé z dálky vypadá na to, že by z toho mohl být veliký zisk, ale většinou jde jenom o geniální podraz založený na naivitě návštěvníků internetu.

Navíc se internet rychle mění a některé nečekané změny mohou rychle vaše úspěšné podnikání eliminovat během krátké doby. Vše je o výhodách a protekci, pokud nemáte výhody a protekci tak nemáte šanci mít zisk ze svojí práce na internetu.

Nejvíce se zde vše točí okolo návštěvnosti stránek a blogů, jakýkoli projekt který má problémy s návštěvností je ztrátou času, zde platí klasické náš zákazník náš pán, ten kdo si myslí, že je zákazník jeho sluhou, musí počítat s tím, že zákazník odejde ke konkurenci. Dělej vše profesionálně a zisk se brzo dostaví.
!737!

reagovat

Mám na interntu

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 152 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑