Diskuze a otázky - CO VY A CHILLI ?
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 8 příspěvků a shlédlo ji 1225 uživatelů .
saxoferrato | 2. 12. 2009, 13:13:34 | více příspěvků | napsat uživateli
zkus www.paliveomacky.cz nebo habanero.cz, to určitě uspokojí tvé choutky!2!
srolovanej_koberec | 11. 12. 2008, 20:43:45 | více příspěvků | napsat uživateli
> Likerka Že by někdo takový opravdu existoval ? !5! Opravdových fandů moc neznám...!5!
srolovanej_koberec | 11. 12. 2008, 20:42:25 | více příspěvků | napsat uživateli
> BanditQueen. No, jestli ta lžíce byla polívková, tak už to trochu cítit bude :) Já to mám tak v tomhle pořadí: čerstvý, nakládaný, tekutý (různý omáčky) a jako poslední práškový. Takže to práškový moc nepoužívám, ale někdy taky - třeba do guláše si dávám tak kávovou lžičku, aby to mělo šmrnc. Když mám chuť na vetší vodvaz, dám si tam nasušený habanero, ale to pak cítím tak 10minut :)))
uživatel eliminován | 11. 12. 2008, 20:11:58
zrovna sem hodila do smažení lžíci toho chilli prášku,je to moc nebo málo?
srolovanej_koberec | 11. 12. 2008, 20:07:41 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Mám takovej problém. Špatně se mi o tom hovoří...:) Třeba včera jsem si koupil langoš na Svoboďáku a k tomu jsem jedl čerstvý chilli papričky a lidi se na mě dívali jak na magora. Nebo v bistru - dávám chilli na nudle a ťaman: "to je moc pane, moc, moc pali" Někdo mě dokonce nedávno v hospodě nazval sebemrskačem (po vylíčení mé slabosti pro chilli). Tak mě zajímá, jestli je to opravdu tak divný ? Jak jste na tom s chilli ? Máte rádi ostrá jídla ?! Je normální jíst nejpálivější čerstvý papričky (habanero) jen tak na chuť, např. místo bonbónů ???
reagovat
V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů