Diskuze a otázky - Co je správné a co je chybné to je relativní

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 11. 2022, 19:11:55 |

Neustále zde jsou dogmatické teorie, které jsou dočasně někde populární, jde zde o obyčejné náhražky za pravdu, která je praxí ověřená, já jsem váš pravý pastýř následujete mě o tom je; propaganda, cenzura, pohádky, náboženství, politika, reklama atd. moderně jde o snahu lidem přeprogramovat mozek pomocí dezinformací a proměnit tak lidi v pitomé ovčí stádo které mohou snadno z centra ovládat vlci. Moc nad cizími lidmi je pro psychopaty drogou, proč je zde tolik psychopatů?

Psychopatům se dobře daří v naší konzumní společnosti, která je založená na konkurenčním boji o hodnoty, je třeba pochopit to že v pekle nejsou andělé, stvořili jsme konzumní peklo, ve kterém se mají dobře čerti, co mají v hlavě peklo. Veliká spotřeba alkoholických nápojů a cigaret jasně odhaluje to, že ten druhý je psychopat, který má deprese z toho, že není v tomto pekle králem.

Moje hra a moje pravidla o tom je peklo ve kterém žijeme, jakou šanci na úspěch máme, když na startu závodu je sto tisíc závodníků, naše šance na to vyhrát závod jsou nulové, to každému brzo dojde! Mnoho lidí se mělo dobře a najednou nečekaně přišla pandemie a potom přišla inflace, nikdo za nic nemůže, protože systém je postaven tak že nejde potrestat ty co nám ze života dělají peklo díky tomu, že mohou rozhodovat o nás bez nás.

Slepý zde vede slepé to je příčinou naší blbé nálady, ekonomika smrdí mnoho tisíciletí od všemocné elity, co nám chybně vládne. Vše evolučně směřuje k tomu, že se lidi nahradí za stroje a programy, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, robot prezident bude vyznamenávat roboty, takto zde konečně zvítězí pravda a láska, nad lží a nenávistí a peklo se promění na ráj ve kterém se nelže a nekrade. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 54 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑