Diskuze a otázky - Civilizace bez pokrytectví to je utopie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 05. 2019, 18:34:43 |

!54!
Ten druhý je pokrytec to si každý myslí, jak by vypadal konzumní svět ve kterém by nebylo pokrytectví? Naše civilizace by rychle zanikla a byli by z nás divoši, co myslí a žijí jako zvířata. Proměna opice na člověka byla možná jenom díky pokrytectví, pokud chce být někdo v lidské společnosti; milionářem, prezidentem, celebritou, ředitelem, ministrem, atd. tak musí být velikým pokrytcem!
V lidské společnosti je vše pokrytecká hra, a ti co jsou nahoře, řídí tuto hru tak, aby mohli být nahoře, a mít zde výhody a jistoty. Pravda byla nahrazená lží a láska byla nahrazená nenávistí, dobrota je přeci žebrota. Pokud budeme sledovat zániky civilizací a kultur, dojdeme k tomu, že příčinou zde bylo veliké pokrytectví.
Svaté knihy jsou jasným dokladem lidského pokrytectví, protože tyto svaté knihy sepsali pokrytci, politické programy jsou taky plné pokrytectví, protože slibují to, co nejde splnit. Lidi mají blbou náladu díky pokrytecké civilizaci, není možné někam zbaběle utéci, protože všude na světě jsou jenom pokrytecké společnosti, ve kterých není pravda a láska.
Máme obrovský státní dluh, zisky z naší práce mizí do ciziny, přesto budeme zvyšovat náklady na armádu, i když je nám naše malá armáda k ničemu! Vládnou nám ekonomicky negramotní politici, je to jako by slepé zástupy vedl slepý vůdce, a tak všichni spadli do jámy. Vše je zde staré, máme starého prezidenta, máme staré zákony, máme staré továrny, máme staré silnice a železnice, máme staré domy, atd. potřebujeme, aby se staré nahradilo novým, jenom tak se budeme mít lépe.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 196 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑