Diskuze a otázky - Čiň zlým lidem dobře, a oni z tebe udělají žebráka

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 07. 2019, 07:42:12 |

!54!
Ano, nepřizpůsobivý příživníci jsou zaostalí primitivové. Z díla spatříme tvůrce, jaké dílo zde zanechávají po sobě nepřizpůsobiví příživníci? Dílem nepřizpůsobivých příživníků je; krádeže, podvody, parazitování, vandalismus, extremismus, drogy, prostituce, mafie, násilí, epidemie, přemnožení, invaze, atd. zde platí přísloví, čiň čertu dobře, a on se ti za to peklem odmění.
Na světě je asi 50% lidí nepřizpůsobivými příživníky, přesně to spočítat nejde, protože v zaostalém světě, není nad nepřizpůsobivými příživníky, žádná statistická kontrola. Nejvíce nepřizpůsobivých příživníků je tam kde rostou banány, tam kde banány nerostou tam je zima, a ta nutí lidi k tomu, aby na sobě evolučně pracovali, a nežili jako dobytek.
Jak v EU optimálně trvale vyřešit problém s nepřizpůsobivými příživníky? Zavedeme v EU každoroční kontrolu lidí na kvalitu těla a psychicky v nemocnici, a to od narození do smrti, pokud někdo nebude mít v EU platnou roční certifikaci kvality, tak on bude muset do 100 hodin EU opustit a pokud EU neopustí, tak bude automaticky eliminován v krematoriu.
Nejde rozhodně o genocidu nebo diskriminaci, jde zde o ekonomickou optimalizaci, díky které v EU zvítězí pravda a láska nad nenávistí a lží, pro nikoho zde nebude imunita a výjimka, dobrota je žebrota. Na hrubý pytel se dávají hrubé záplaty, jak si to v EU uděláme, takové to zde i budeme mít, kdo v EU neplatí daně, ten ať z EU odejde, svět je veliký a kdo hledá, ten i najde to co potřebuje.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 181 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑