Diskuze a otázky - Cesta k bohatsví

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:18:12 |

Naučím Vás vydělávat miliony

Výdělek na internetu má obrovské výhody. Jednak internet asi bude fungovat stále a za druhé nejste nikde přivázáni ... Nejste nikde, kde na Vás může někdo křičet a podobně. Jste svým pánem a je Vám jedno jestli děláte v ČR nebo někde u moře ... A náklady na toto podnikání?? Téměř nic. Stačí mít PC a přístup na Net. Já jsem ze začátku dokonce jen chodil k babičce, která měla telefon a u ní jsem se občas připojoval ... Zkrátka náklady na podnikání ve srovnání s něčím jiným jsou téměř žádné ..... !! Navíc po nějakém čase už nemusíte dělat vůbec a jen kontrolujete, jestli všechno běží jak má a kolik zase přibylo na účtech peněz .... Neříkám, že je to výdělek bez práce, ale rozhodně je to mnohem jednodušší než někde jinde a rozhodně za více peněz ..... .

Už dlouho se snažím vydělávat jen pomocí internetu. Byla to cesta na dlouhou trať. Všichni slibují obrovské zisky, ale kdo z Vás je má? No kdo? Všichni jenom zoufale lítají po Netu a hledají nějaké možnosti. Ono to ze začátku vypadá všechno slibně, ale skutek utek. Všichni se jenom snaží, aby v různých firmách měli pod sebou co nejvíce referrálů v domnění, že když jich budou jednou stovky, tak z toho budou mít peníze.

Kámen úrazu je ale v tom, že ČR není tak velká, to znamená, že nikdo pod sebou stovky lidí mít nebude a jestli, tak možná za dva za tři roky, ale to už zase jsou u té firmy většinou jiné podmínky, funguje-li ta firma vůbec. Jenom malý příklad za všechny: V r. 2001 jsem se zaregistroval do MobilJamu. Fantastický projekt, hezké stránky a vidina zajímavých zisků. Jenže ......za celou dobu tam mám vyděláno 62,-Kč.
V příkladech bych mohl pokračovat, ale nechci nikoho pomlouvat, protože sám vím, jak je těžké vydělávat a prosperovat. Naopak, všem jim držím palce, konec konců skoro všude jsem zaregistrovaný.

U cizích firem je to trochu jiné. Ty fungují kolikrát docela dobře, ale na rovinu, proč by měli platit zrovna Vám? Platí se za nějaký druh reklamy a co myslíte, kolik lidí v ČR si něco koupí díky německému, americkému nebo jinému webu v cizině? Kolikrát jste si Vy objednal viagru, předplatné na časopis, svatební šaty atd.atd.. No? Nebo znáte někoho, kdo si zaplatil hosting svých stránek někde v cizině? Vy také ne? Hmm, to bude asi ono. Prostě reklama pro nás je většinou zbytečná. Nebo proč by nám měli platit za poslouchání jejich rádia? Pojedete si koupit něco do třeba Oklahomy až o tom uslyšíte v rádiu? Ne? No já to chápu, ale také chápu, proč nám nechtějí platit za poslech jejich prima hudby atd.. Co mne ale fakt dojímá, je proužek dole na monitoru. Bliká to, bolí z toho oči, reklamě většinou člověk ani nerozumí a kdyby, tak stejně pro nic nepojede přes půl Evropy nebo dokonce světa. No já nevím, měli jsme s partnerkou dva PC a proužky na obou, Řekli by jste si:" Tak to už je něco, dvojnásobný zisk!" Máme pod sebou několik set lidí a přes to zisk je za celou dobu něco okolo 8 dollarů. Vyhovovalo by mi to možná denně, ne ale za několik měsíců ?!

A to ani tady nebudu počítat, kolik mne to stálo času a peněz. Myslím připojení na internet, placení domén, různí programátoři, kteří si brali 370,- za hodinu a nic mne nenaučili. Jen tak bokem, já se jim ani nedivím. Proč by mi měli pomoci na poprvé, když mohu platit stále, že? Ani právník Vás většinou nevyřeší na jedné schůzce, když můžete platit 10x, no ne?

Takže, pokud Vám někdo neporadí (a to Vám neporadí), tak se v tom budete plácat roky jako já ... Mockrát jsem si říkal : " Kdyby mi tak někdo chtěl poradit .... Klidně bych mu dal třeba 50 tisíc .... Kdyby se někdo takový před pár lety ozval, klidně bych mu je dal, protože bych si ušetřil spoustu starostí, zklamání, práce i peněz ... Jenže nikdo takový nebyl ... nikdo Vám neporadí ... Každý si to syslí jen pro sebe ... Říkám každý, ale těch co na Netu skutečně vydělávají je hodně málo (tedy co já vím ..) .... jen Ti co vydrželi a našli způsoby .... I dnes si stále ještě říkám, škoda, že není někdo, kdo by mi poradil to a to ... Dal bych mu za to kolikrát cokoli ...
Nakonec mne napadlo, že ale takových lidí jako jsem já je určitě hodně, kteří mají chuť vydělávat na Netu. Určitě je víc lidí, kteří si uvědomují, že je bezva nebýt závislý na nějakém zaměstnavateli, být doma v klidu, dělat si kdy se Vám zlíbí atd.. Pro mne je třeba bezva to, že nejsem Vázaný na jedno místo a mohu dělat nejenom kdykoli, ale i kdekoli. Mohu dělat (když chci) kdekoli, kde je internet. No a ten je naštěstí všude na světě ....... To se mi moc líbí. Jsem naprosto nezávislý na spoustě věcí ...

Zkrátka a dobře výdělek na internetu možný je, ale jinak než si většina lidí myslí! Trvalo mi 7 let, než jsem objevil jednoduchý způsob, jak na to. A pozor, nemusíte být žádní odborníci a webmasteři ... Vydělávat na Netu může skutečně každý !!! Není čeho se bát. Je to jednoduché a při troše snahy to zvládne každý. Osobně si myslím, že je to mnohem jednodušší, něž se kolikrát zaučovat na něco někde v zaměstnání ........ No myslím, že budete asi mile překvapeni, jak je to jednoduché. Však se také říká : V jednoduchosti je krása ...
V některých věcech ale nejde o MLM, takže zadarmo si dělat konkurenci je v celku dost nerozumné. Naučím Vás to, ale mám nějaké podmínky.

* Budete muset za mnou přijet a osobně se se mnou setkat. Budeme pracovat u PC a já Vás budu učit a informovat. Zabere Vám to jedno odpoledne.
* Vezmete si sebou tužku a blok na poznámky. Můžete sebou vzít i partnera či partnerku.
* Domluvíte si termín

který pak dodržíte. Druhou šanci nedávám.
* Za to, že Vás naučím vydělávat zaplatíte 200.000,-Kč v hotovosti při setkání ještě před před školením. Díky této částce se Vám budu věnovat celý den, během kterého dostanete dostatek informací, jak vydělávat na internetu. Za 1 měsíc můžete mít investovanou částku zpátky a pak vyděláváte už jen na sebe.

Pokud Vám tyto podmínky vyhovují domluvte si termín, co nejdříve (ať nejste poslední)

No a pokud s podmínkami nesouhlasíte, tak je mi líto. Neodsuzuji Vás, ale naopak. Vážím si Vás, protože jste dočetli až sem a hlavně proto, že vím, jak je složité začínat od začátku sám, aniž by Vám někdo skutečně rychle pomohl. V každém případě Vám držím palce, protože pokud se budete registrovat všelijak složitě někam sami, tak stejně v mnoha případech budete někde pode mnou. Takže, ať se Vám daří.
Zapomeňte na půjčky a úvěry, Buďte chytří. Nejspíš ani nebudete muset chodit už do práce a budete pracovat v pohodlí domova, Není ani tak moc těžké vydělávat víc jak 1 000.000,- měsíčně. Jde jen o Vaši aktivitu a chuť se konečně mít jako člověk .........

A na rovinu, proč by jste se zrovna Vy neměl nebo neměla mít konečně už lépe ... ? Udělejte s tím něco, rozhodněte se a já Vám rád pomohu. Zvládne to každý ... není to nic složitého. Internetový trh je dost velký, aby se z něho najedlo víc lidí .... Ale to možná asi už víte ...
Možná tedy sami za chvíli zjistíte, jak je prima ležet doma (nebo u moře) a večer se vždy jen podívat, kolik zase přibylo na účet.

Jak říkám, je to jen na Vás a Vy sami musíte vědět, co je pro Vás dobré .........

O co jde?

http://gurubhagavan.blogspot.com/

No
dobrota je žebrota
tedy
zlo je bohatství

reagovat

V diskuzi je 41 příspěvků a shlédlo ji 1329 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 02. 2012, 17:44:55

WAZZUB! Zdravím tady je odkaz http://signup.wazzub.info/?lrRef=80837 přes který se registrujete. Firma wazzub je ověřená a sídlí v Las Vegas bude to fungovat jako vyhledávač lidé registrovaní do 9 dubna budou vydělávat peníze lidé po termínu už nikoliv. Čím víc lidí budete mít pod sebou tím víc budete vydělávat. Tady přikládám ještě video,kde je základní info o WAZZUB http://www.youtube.com/​watch?v=1E6lw9-fMqk&feature​=related

uživatel eliminován | 26. 04. 2009, 14:53:39

si děláte srandu, ne? Když si chci vydělat, tak je jasný, že prachy nemám, jinak bych si totiž nechtěla vydělat, ne????!1345!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:43:25

joo dobre ty jen by jeste zajimalo kde bych mela sebrat tech 200000!122!!122!!122!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:23:10

guru

chtít po někom hned 200 tisíc..je podvod..třeba kdyby jste napsali smlouvu, že když on si vydělá za měsíc 100 tisíc, tak Ti půlku dá, ale takhle?

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:08:31

Pháánejo,další referát do Ekonomiky !950!

ja-borec

ja-borec | 2. 03. 2008, 11:07:51 | více příspěvků | napsat uživateli

pokud se člověk naučí v NYSE chodit, a není neschopnej, tak se dá asi hodně zbohatnout..!1300!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:07:22

http://www.czechwealth.cz/osobni-mentoring/

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:03:49

http://exchanges.nyse.com/

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:02:29

http://www.nyse.com/
Tady se vydělávají veliké prachy
!12!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:01:56

Cesta k bohatství je dlouhá a těžká, to je fakt...!967!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 11:01:03

fákt číst nebudu toto!706!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:59:55

to bude nějaká kravina !764! se ti zdál nějakej sen ne??? !1108!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:56:37

to fakt číst nebudu, ale ty komentáře mluvěj za všechno !906!!906! 200.000 fakt nemám...!1081!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:55:50

http://www.akcie.cz/detail.php?ID_CENINA=717

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:54:55

síla:-)))

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:52:59

http://www.akcie.cz/
Zde se dá zbohatnout

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:51:43

LOL , prober
se :)

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:51:40

nece se mi to číst..:D..moje představa,provdám se za bohatého právníka..:D!967!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:49:33

Kdyby Bhagavan vydělával mega měsíčně, nehnil by tady, ale šel by provětrat Astona na okruh. Nicméně nevydělává.

franco_columbo

franco_columbo | 2. 03. 2008, 10:48:16 | více příspěvků | napsat uživateli

nekdy se vyplati delat blbiho

ja-borec

ja-borec | 2. 03. 2008, 10:46:52 | více příspěvků | napsat uživateli

já osobně si to vysvětlil jako kurz: "začínáme a pokračujeme s počítačem" za 200 papírů.. už ho umím zapnout, nebude to o 50 levnější?

franco_columbo

franco_columbo | 2. 03. 2008, 10:46:14 | více příspěvků | napsat uživateli

je mi jasny ze ten poznamkovej blok bude muset bejt hodne velkej !2! no jinak rad bych vydelal prachy.Mam zamestnani a plat mi nestaci na moje cile,po necem se porozhlizim.Nekdo ma na to bunky jak vydelat ale je to vzdycky jeden z mnoha.Jak jinak...jinak bych ten vtip skratil neda se to vypravet v hospode !2!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:45:31

Když řeknu jak to funguje tak přijdu o svůj zisk,
na tajemství je založeno Bohatsví
nikdo kdo je bohatý ti neřekne jak se bohatne

!12!

ja-borec

ja-borec | 2. 03. 2008, 10:41:25 | více příspěvků | napsat uživateli

hej borče, sem to celý teda přečetl, ale nikde není napsaný jakým způsobem bych měl potom vypdělávat, jestli Spamem, pornem nebo bůhví čím, takže si 0,2 mega nechám, sorry !2!

Lucik.x

Lucik.x | 2. 03. 2008, 10:40:35 | více příspěvků | napsat uživateli

no ani se mi to nechce cist takze nic no !1350!,ale zni to jako pekny kravina!1187!

veronn

veronn | 2. 03. 2008, 10:37:45 | více příspěvků | napsat uživateli

guru, jednak opravdu moc dlouhe, MLM -ove reci,...ale proc ne? kazdy sveho stesti strujce....a pak, pokud kdokoli z lidi, kteri jeste veri v dobre lidi, myslim co se tyce vydelku, a uveri - nedivim se tvemu mesicnimu zisku....priserna suma...to i pyramidaci si nechavaji zaplatit min...!1347!kazdemu co mu patri.... !1387!ale pozor na mlyny!!!!a pokud to delas s cistym svedomim...dobra,...ocenuji, ale pusobi to na me jako ryzovina!!

uživatel eliminován | 2. 03. 2008, 10:36:28

Furt zakládaš diskuze a ktomu kilometrové texty... Baví tě to ? Nejspíš nemáš nic na práci nebo co ? !1333!!121!!1124!

pajadv

pajadv | 2. 03. 2008, 10:35:18 | více příspěvků | napsat uživateli

Prachy vydelavam jinak !2! neni to 1M mesicne ale v poho !2!

nate257

nate257 | 2. 03. 2008, 10:35:11 | více příspěvků | napsat uživateli

!785!!785! 200.000?? dobrej joke

pajadv

pajadv | 2. 03. 2008, 10:34:02 | více příspěvků | napsat uživateli

Zni to zajimave ale nejak mi chybi tech 0,2M !2!

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

nákladpodnikáníinternetzačátekpándruhánetpřístupcestamořevýhodatelefonbabičkaněčČRmilionsrovnánívýdělekjednakbohatsví

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑