Diskuze a otázky - Černý pátek se rozbíhá u volby prezidenta

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 11. 2022, 15:11:34 |

Přihlášky jsou podané, a tak už víme jaká je nabídka kandidátů na funkci prezidenta naší republiky, začali i sázky na to kdo volby vyhraje a ze sázek je jasné že to vyhraje starý soudruh a že staré soudružky nemají žádnou šanci. Každý z kandidátů sní o tom, že bude mít štěstí a stane se tak prezidentem naší malé zaostalé republiky, která má obrovské dluhy, které nedokáže už splatit, někteří kandidáti by chtěli naši republiku řídit po svém a neuvědomují si to, že u nás je prezident jenom reklamním maskotem, který má minimum moci řídit národ.

Ideální by bylo u nás zrušit konečně politiku a náboženství, vše by zde řídila jenom umělá inteligence spolupracují s autonomními roboty, stát by nezaměstnával žádné lidi, a tak by neměl stát problém se státními zaměstnanci co dělají často amatérské chyby. Sním o digitálním světě, kde nejsou už nikde lidi a místo lidí je zde umělá inteligence a autonomní roboti, pro zaměstnavatele je umělá inteligence nebo autonomní robot jasná volba, pochopte konečně to, že z člověka nikdo robota na baterky neudělá po dobrém ani po zlém.

Jsem na tomto světě už 69 let a pořád slyším o tom, že zde je mnoho problémů, na které není řešení, přitom není třeba něco nového vymýšlet a stačí se jenom podívat do přírody, jak ona všechny problémy umí optimálně vyřešit, vymýšlíme to, co je už dávno v přírodě vymyšleno a dlouhou praxí otestováno. Největším dlouhodobým problémem lidí je to že jsou lidi hříšníci a nikdo to do hloubky neřeší, největším lidským hříchem je u lidí pokrytecký egoismus, z dálky vypadá člověk jako anděl a z blízka spatříme čerta, proto mají lidi v hlavě peklo.

Pokud v konzumním pekle jdou čerti k volbám si zvolit za prezidenta čerta nebo čertici, tak nemohou očekávat, že jim bude po volbách líp, v pekle nejsou andělé, to, co vám říkám, je tak, jak to říkám. Činíte čertům dobře a oni se vám za to peklem odmění o tom je politika a ekonomika všude na světě už mnoho tisíciletí. Černý pátek se rozbíhá u volby prezidenta, je to veliký výprodej starých čertů, nejsem ale tak bohatý abych si mohl kupovat to co je ve výprodeji, protože o to už není zájem, počkám si na to, až bude zde naším novým prezidentem autonomní inteligentní kovový robot na akumulátory, to je jasná volba a tento robot prezident bude vyznamenávat roboty.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 1366 uživatelů .

Toto téma bylo již uzamčeno.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑