Diskuze a otázky - Centralismus je stroj na vandalismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 09. 2022, 15:33:04 |

Jsme klamáni více než si uvědomujeme od narození do smrti, naše pokrytecká civilizace to je továrna na lež a nenávist! Největší lží je to že práce dává životu smysl, jsme vychováváni k práci pro cizí lidi, stali se tak z nás sluhové, co slouží mnoha cizím pánům a není ten co by se zavděčil všem! Následkem je to že jsme nemocní a naděje na to, že budeme zdraví je utopie, civilizace se stala velikou nemocnicí, ve které jsou všichni nemocní od narození do smrti.
!905!
Uměle je zde vytvářen nedostatek toho, co potřebujeme, aby to někomu přineslo veliký zisk, ve snaze se mít dobře se koná druhým zlo, je to celé o tom že parazit z dálky vypadá jako hostitel. Ten, kdo kupuje chce nakoupit levně a ten kdo prodává chce prodat draho je to klasický střet našich ekonomických zájmů. Zaléváme plevel a krmíme parazity, protože jsme špatnými hospodáři, jak je možné to že vandalové nám způsobují obrovské škody a nikdo to optimálně neřeší?
!905!
Centralismus je stroj na vandalismus, v centru je pro elitu ráj a daleko od centra je pro dělnickou třídu peklo, volby jsou mediální divadlo, pokud by mohli demokratické volby odstranit všechny nespravedlnosti, tak by se politické volby globálně zakázali. není zde; feudalismus, socialismus, komunismus, kapitalismus, humanismus, populismus atd. je zde všude mnoho tisíciletí jenom egoistický centralismus! Co je dovoleno elitě v centru to je zakázáno dělnické třídě, co je daleko od centra a následkem jsou; války, inflace, krize atd. komu není rady od lidové moudrosti, tomu není možné pomoci!

reagovat

Centralismus je stroj na vandalismus

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 320 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 1. 10. 2022, 08:07:37

Tak jako existuje ráj a peklo tak existuje i spravedlnost a nespravedlnost, je to o napětí mezi protiklady a tato energie zdrojem pro vše zde je. Protiklady jsou i tam kde bychom je nehledali, díky protikladům je zde evoluční proces založený na příčině a následku, evoluce z nás všech učinila materiál na evoluční pokusy, a proto je zde vše živé dočasně, smrt to je ukončený evoluční pokus.

Stvořitelem času a prostoru je smrt, Boha a Satana si pitomci vymysleli, aby tak mohli snadno dělat z cizích lidí pitomce! Vše je nejisté a jenom smrt je jistá, ale o takovou jistotu nestojíme, a tak se snažíme vytvořit pro sebe centrální systém ve kterém budeme mít jistoty, jenže každý zisk je spojen se ztrátou, protože pokud se k jednomu přiblížíme tak se od jiného vzdálíme, a tak ve snaze stvořit pro pitomce ekonomický ráj, jsme stvořili pro pitomce ekonomické peklo.

Elity slibují pitomcům zázraky, které se realizují v budoucnosti, je to ale jenom podraz, protože na zázraky má monopol jenom evoluční proces, který chybné za správné nahrazuje, naše možnosti a schopnosti jsou mnohým limitované. Podívejme se na staré populární knihy, které už nikdo nečte, protože jejich hodnota je nulová, místo knih je zde televize a internet, vše se rychle mění a ten kdo se nepřizpůsobí optimálně změnám se stává zde příživníkem.

Pokud tolik toužíme po ekonomickém ráji, kde se nelže a nekrade tak budeme muset pitomce nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou pitomci tak nejsou s pitomci problémy, pitomec to byla testovací evoluční verze a finální evoluční verzí bude robot, civilizace je o nahrazování živého za to, co není živé, proto jsme koně nahradili za automobily. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak bude už brzo robot prezident vyznamenávat roboty a pitomci se z civilizace odsunou do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální optimální genocida.

Vita1971

Vita1971 | 30. 09. 2022, 15:50:48 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Magore, to by stačilo, nebuď už dál trapným blázen a psychopat


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

narozenínemocnýcivilizacepráceživotležnásledeknemocnicezdravíčlověkstrojcentralismusnenávistvandalismuspánsluhavychovávánítovárnautopiesmrtvikasmyslklamání

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑