Diskuze a otázky - Bůh se jmenuje Smrt

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 04. 2019, 20:13:16 |

!12!
Kult smrti zde byl prvním lidským kultem a pořád je to největší lidský kult, z toho jasně plyne logický závěr, že bůh se jmenuje Smrt! Každá svatá víra v boha v lidech usmrcuje jejich přirozenost, a dělá z lidí psychické mrtvoly, co zde jsou na dočasné dovolené. Všechny lidské ideologie vycházejí z víry v zázraky, pokud věříte politikům, že po volbách bude dělnické třídě líp tak z vás politici udělají psychické mrtvoly. Milion milionářů co vlastní většinu světového bohatství to jsou služebníci smrti, co dělají z lidí pomocí dluhů psychické mrtvoly.

Nacismus vraždil civilisty po milionech v plynových komorách, zde jde o ukázku kultu smrti, upálení Jana Husa je kult smrti, to samé je i ukřižování Ježíše Krista. Skutečným chrámem božím je krematorium a hřbitov, pokud jako věřící hledáš boha tak spáchej sebevraždu, jiná možnost zde pro tebe není, jenže ty nehledáš boha, ty hledáš Satana, protože jenom on ti může v tomto pekle zajistit výhody a jistoty. Když ve válce zemře milion lidí tak je to statistika a pokud zemře v nemocnici stářím celebrita tak je to najednou tragédie a státní smutek se vyhlašuje, mnozí hledají smysl života, život má pro člověka smysl, pokud se stane celebritou, která je služebníkem smrti.
!31!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 488 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 6. 04. 2019, 08:30:51

> MiselMACka2019
Je třeba konečně pochopit to, že je každý člověk blázen, a podle toho změnit kulturní civilizaci, z díla je spatřen tvůrce a dílem lidí je civilizace, která je velikým blázincem. Mnoho bláznů si nechce přiznat to, že jsou blázni, zajímavé je, že ale oni v druhých spatřují blázny, sebekritika zde bohužel selhala. Pokud o někom řekneme, že je to blázen, nemělo by to být bráno jako urážka, pokud nás uráží pravda, tak tím jenom dokazujeme, svoje bláznovství. Pokud se někdo zblázní tak jej léčíme v blázinci, to že blázinec přejmenujeme na psychiatrickou nemocnici, je jenom bláznivé divadlo. Zbláznit se ale může i stroj, pokud je ve stroji nějaká chyba, z toho je jasně patrné, že lidské bláznovství je následkem chyb v nás, a chyb co jsou okolo nás. Nejčastěji nám vadí to, že někdo myslí a jedná jako blázen, v hlavě blázna jsou chyby, a následkem je to, že on myslí a jedná jako blázen. Ve snaze mít se zde dobře, je zde naše zlé chování k druhým, a tím vzniká neřešitelný psychický problém a lidský blázinec. Často zde byli snahy o to, aby zde nebyl lidský blázinec, ve kterém jsou jenom blázni, jediné možné řešení je nahradit lidi za inteligentní roboty, nejsou lidi, tak zde nejsou ani blázni, a tím logicky zde ani není konzumní blázinec.

MiselMACka2019

MiselMACka2019 | 5. 04. 2019, 20:48:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Nesledujte houbu Koubu, sledujte #jarkabroki


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

kultbůhsmrtmrtvolatřídadovolenápřirozenostvíraplynvolbazázrakmilionideologiečlověkpolitikmilionářsvatá

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑