Diskuze a otázky - Brčko 100 a 1

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:22:55 |

když porovnám množství a cenu kouřa nabízenýho v Amstru a tady je mi k breku.tohle není propagace! jen bych tady taky rád sehnal kvalitní kouřo.tady vás každej jen obere o love a dá vám zajíce v pytli.

reagovat

Myslíte si že jste OPRAVDU někdy kouřili pravý nefalšovaný kouřo s nějakou značkou? (např. bíla vdova apod.)

V anketě hlasovalo celkem 10 uživatelů

V diskuzi je 27 příspěvků a shlédlo ji 657 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 07. 2008, 18:41:28

kalit? to taky !11!

tullo01

tullo01 | 28. 07. 2008, 18:38:56 | více příspěvků | napsat uživateli

je lepší se zkalit!1126!!1126!!1126!

uživatel eliminován | 28. 07. 2008, 18:36:15

nejaky zmeny?

uživatel eliminován | 19. 07. 2008, 14:33:49

Na trávě může velmi rychle vzniknout psychický návyk.
Pokud kouříte jointy třeba každý den, jste na dobré cestě jak získat návyk. Projeví se tak, že když přestanete, budete mít nutkání si dát jointa. Není to zdaleka tak drsné jako fyzický návyk - není vám špatně, nepodlamují se vám kolena, ale prostě si budete chtít zahulit. Nejste totiž závislí na chemických látkách obsažených v konopí, ale na samotném rituálu kouření. Psychická závislost na trávě není nijak závažná, pokud má člověk jen trochu vůli (anebo žádnou trávu), dá se to vydržet a po pár dnech to přejde. Problémem se závislostí stane ve chvíli kdy trávě podlehnete a začnete bez okolků hulit víc a víc. Zanedlouho se to zvrhne z původního občasného rozumného kouření pro zábavu v drsné hulení vždy a všude - bez důvodu. Tráva vás může přivést k psychiatrovi.
Teď se nebudeme bavit o potenciálním riziku pro psychiku u všech psychedelických drog, které spočívá v možnosti vyvolání nějaké latentní duševní nemoci - to u trávy není tak vysoké. Navážeme na předchozí proti - jestliže začnete hulit skutečně vždy a všude a začnete žít už jen pro trávu, ztratíte brzy kontakt s realitou a stane se z vás notorik (vyhulenec), přemýšlící jen o příštím jointu. Po pár měsících se z toho pravděpodobně zcvoknete. Hulení vás může přivést k tvrdým drogám.
Kolem tohoto argumentu je mnoho povyku, podle mého názoru je do určité míry pravdivý, ale ne v tom smyslu v jakém ho používají zastánci represe. K tvrdým drogám vás nepřivede konopí samotné, myšleno chemicky. Pokud se však stanete vyhulencem (viz výše), zvyšujete pravděpodobnost, že se dostanete do určité sociální skupiny která má blíž k tvrdším drogám. Odpovědnost bych neházel na marihuanu, odpovědnost je na jedinci. Také se sluší uvést, že konopí nebývá startovací drogou, tou je většinou alkohol. Takže sumárum: nemyslím, že je vhodné tento příklad používat jako argument pro represi, neboť neplatí tak jednoznačně. Ale skutečně vás konopí může nepřímo přivést k tvrdým drogám, tak jako mnoho dalších věcí. Tráva není zrovna to nejlepší pro vaše plíce.
Tráva se většinou užívá kouřením. Do vašich plic se dostává plno škodlivin, dehtů z papírků a podobně. Brzy začnete kašlat - chronický zánět průdušek se tomu tuším říká. Posléze zemřete na rakovinu. Pokud jste nejen hulič, ale i kuřák (rozuměj kuřák tabákových cigaret), je to o to horší. Tráva způsobuje demotivační syndrom.
... aneb seru na to. Snad díky pochopení záležitostí kolem vás můžete o dost věcech získat pocit, že se bez nich obejdete a že to je nepodstatné pro běh vesmíru. Většinou sice máte pravdu, ale trochu to koliduje s reálným světem, jehož jste pořád ještě součástí a ve kterém je přece jen potřeba občas vysypat koš, zařídit odklad vojny nebo pohřeb babičky. Rozumní uživatelé trávy tedy časem pochopí, že věci kolem nich jsou sice filozoficky nedůležité, ale zároveň nutné pro zachování jejich existence a vrátí se zpět k jejich konání. Nejmíň stokrát jsem tu už napsal, že bych souhlasil s DEKRIMINALIZACÍ marihuany a jejím případným využitím z LÉKAŘSKÉ INDIKACE, pokud jiná možnost není a vše ostatní už selhalo a za předpokladu, že úhradu veškeré lékařské péče přebere hulič na sebe...ale u věkové skupiny, která ji hulí nejčastěji, o žádnou skutečně lékařskou indikaci nejde, jde pouze o hloupou frajeřinu, kterou si chce dotyčný(á) dokázat, jaký(á) je hrdina nebo hrdinka, že porušuje platné zákony, nemluvě už o velikých rizicích této hlouposti... Hulil(a) bys, kdyby to znamenalo, že si budeš veškerou péči hradit ze své kapsy? Budeš hulit, až budeš mít doma manžela(ku) a děti? Já někdy pochybuju o tom, že huličům záleží i na někom a něčem jiném, než jen na nich samotných...podle mého je to bezohlednost a sobectví, nic víc, zlobte se nebo ne...tady už nejde o polemiku, nakolik a komu to škodí a jaká rizika to má nebo nemá-na to možná mohou být různé názory...ale je to o tom, jestli jsi kvůli někomu schopný se vzdát svého prožitku, soustředit se jen na ty věci, které jsou pro život podstatné a zásadní, a to hulení v žádném případě není-není nezbytné a není dokonce ani potřebné...!726!

king.of.sk8

king.of.sk8 | 18. 07. 2008, 22:35:03 | více příspěvků | napsat uživateli

lovecfetek: už sem to přečet!602! - dělal sem chybu.........................že sem to čet!881!

king.of.sk8

king.of.sk8 | 18. 07. 2008, 22:33:00 | více příspěvků | napsat uživateli

musíte mít hodný kamarádi ktěří si s váma rádi zahulí!469!!760!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 22:31:09

lovecfetek !11!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:59:50

chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!

Všechny tyto hloupé kecy těch, kteří drogy berou a hájí, nemohou nic, ale zhola nic změnit na zásadním faktu, který ani oni nemohou vyvrátit. To jest, že všechny drogy, některá víc, jiná míň, některá dřív, jiná později, ale všechny bez výjimky, zdraví člověka škodí a je jenom otázkou času, kdy se ten špatný vliv a do jaké míry projeví. Mohou tu mlít co chtějí, lidé, kteří mají v hlavě zdravý rozum, nikdy dogy nemohou hájit, protože vědí, že by hájili neobhajitelné. Lze pochopit, že mladá generace si chce zkusit všechno a udělat si na všechno vlastní názor, ale pochopit něco je věc jedna a schvalovat nebo dokonce propagovat taková svinstva a sajrajty je věc naprosto odlišná, která, podle zatím platných zákonů této země je TRESTNÝM ČINEM!!! Většina těch, co se drog zastávají, je kolem 18 let, tedy má základní vzdělání, ještě nic nedokázala, ničím není, většinou tyto oslíky živí rodiče, ale hlavně že se ohání svou "zkušeností". Přitom obor zvaný toxikologie, drtivá většina z těchto samozvaných "expertů" nejen nikdy nestudovala, ale ani o něm neslyšela a tudíž ani netuší, co to obnáší. Jen k smíchu je argumentace o léčivosti marihuany: Proč tedy není zařazena Státním ústavem pro kontrolu léčiv mezi léky? Asi proto, že tam sedí samí idioti. Jakému procentu lidí je marihuana prospěšná? Je to řádově 0,0001% populace a mezi tuto populaci mládež do 18 let v drtivé většině případů rozhodně nepatří. Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající mladé lidi před JAKÝMKOLIV ZKOUŠENÍM DROG, včetně chlastu, kouření cigaret a marihuany!!! Nedejte se mýlit a masírovat si hlavu některými pošetilými lidmi, kteří vám budou cokoliv z těchto hnojů a sajrajtů vychvalovat do nebe a obhajovat vším možným, deklamovat tu nesmyslné teorie o škodlivosti čokolády, kávy a čaje, prohlašovat, že JIM SE NIC PŘECE STÁT NEMŮŽE, že ONI TO PŘECE NEMUSÍ, že to mají pod kontrolou, a že to a ono je taky škodlivé a že je to uklidňuje a podobné další hovadiny. Až vás tyto hnusy připraví o to nejcennější co máte, o zdraví a případně i o život, ať už váš nebo někoho jiného, je pak na všechno pozdě a pak už zbude jen smutek a kdyby, mnohým se to líbit nebude, ale je přesto je třeba to všem, kdo sem chodí, dát jasně najevo. Často jedinou odpovědí těchto pošetilců jsou jen osobní urážky a výpady, věcné argumenty ani mít totiž nemohou, tito lidé to dobře vědí, že nemají pravdu, ale nechtějí se s tím smířit, protože by museli uznat, že jsou slaboši, protože toto je mimo jakoukoliv diskuzi...to je možná nepříjemná a pro mnohé nestravitelná pravda... Stačí si přečíst příspěvky (nebo spíš výblitky) některých zdejších géniů, kteří jsou tady chytří jak radio Jerevan, ale přitom nejsou schopní napsat ani jednu větu bez pravopisné chyby a o tom, že by byli schopní přečíst víc než deset slov na jeden zátah, by se rovněž dalo s úspěchem pochybovat...a tito géniové, kteří mají pravděpodobně na místě mozku plastový háček, aby jim měla mícha na čem držet, tu chtějí kohosi poučovat...

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:40:45

kdo vubec nasadil tuhle cenu? :))))

Kubajz01

Kubajz01 | 18. 07. 2008, 18:40:19 | více příspěvků | napsat uživateli

jažiši,snad se tady nebavíte o té ilegální droze marihuáně!?Sakra,kam sem jen dal ty papírky...

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:38:59

no nic,milujte se mnozte se !250!

Belialka

Belialka | 18. 07. 2008, 18:38:17 | více příspěvků | napsat uživateli

no jo no,jinak to nejde. gram ska za 250 !299!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:37:50

lovecfetek je jen idiot kterej si mysli ze spasi svet,odstehuj se do usa,tam urcite najdes nejaky uplatneni !20!

10Luky10

10Luky10 | 18. 07. 2008, 18:37:33 | více příspěvků | napsat uživateli

kámoška hulí .. má to ze školy !2!!2!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:36:38

bob: ja nikdy nic nekupoval,tady.jen jsem se s tim uz mockrat setkal

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:36:37

Kdyby tady každej založil diskuzi o hulení, tak si lovecfetek za chvíli udělá uzel na prstech, aby stihnul obhospodařit všechny !2!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:36:29

asi tak: braní drog je svinstvo, ať se to komu líbí nebo ne...rozhodně mě nezastraší vyhrůžky, urážky, lži a pomluvy slabochů a hlupáků, závislých na drogách...z toho si dělám tolik, jak z předloňského sněhu, jenom hlupák toleruje braní drog, to já tolerovat nebudu nikdy, jestli tito mladí, co tu mnozí vyřvávají, že drogy jsou fajn, mají být budoucností naší země, tak Bůh s námi...jsem rád, že já se toho nedožiju, až tito trotli tomu tady budou šéfovat... To, že jsem trapný pro fetky a hlupáky mi naprosto nevadí, na to já seru, já jsem rád, že i mezi mladými se tu a tam objevují rozumné názory...a zase jich tu tak málo není... Ještěže tak a jsem za ty rozumné názory rád... Kdyby admini tohoto serveru důsledně dodržovali platné zákony této země, už by tu dávno nebyla ani jediná diskuze o drogách...diskuzi totiž nelze v žádném případě zaměňovat za skrytou propagaci drog pod pláštíkem " diskuze". Když si projdeš příspěvky obhájců drog, velmi často se nejedná o diskuzi, ale o jasné porušování mnoha paragrafů trestního zákona...§164, §165, §168, §187, §188, §188a, §206 a to jsem vyjmenoval jen některé... Listina práv a svobod:
Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti. Já si v prvé řadě myslím, že diskuze na toto téma tu nemá co hledat, proč o těch sajrajtech nediskutujete na drogových serverech a zatahujete to sem? Jen proto, abyste získali pro to svinstvo další mladé lidi, na místě adminů bych tvrdě zatočil s každým, kdo by tu tyto diskuze zakládal nebo drogy jakkoliv omlouval nebo něco podobného...je to svinstvo a sajrajt, to je bez diskuze, zdravým rozumem myslící člověk to musí odsoudit!!!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:35:59

lovec: lovec fetek jako ze jsi buzna a hledas fetaky? tak to hodne stesti

bob__bob

bob__bob | 18. 07. 2008, 18:35:25 | více příspěvků | napsat uživateli

> pavlis.xxx
Pokud kupuješ nějakou mrdku 0,6 za 250 tak to si dobrej !811!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:33:06

Každý, kdo kouří, chlastá nebo bere drogy, je pro mě idiot, který si neváží svého vlastního zdraví. Zdraví je to nejdůležitější, co máme a ten, kdo si ho vědomě kurví nějakými sračkami je pro mě člověk, který moc vysoké priority v životě nemá a cena zdraví pro něj moc vysoká není (nebo není vůbec?). Cena zdraví člověku dojde až v době, kdy o něj přijde. Pak už je ale pozdě. A na takového idiota pak doplácíme všichni a za peníze nás všech se takový debilek pak léčí, a to mně silně vadí.

CHLASTÁ, KOUŘÍ A DROGY BERE POUZE IDIOT!!!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:32:14

!721!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:31:58

> pavlis.xxx
jo, dá se souhlasit!5!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:31:51

tady by si clovek asi obchod rozjet nemohl !2!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:31:11

amstr je sice nekde mozna drazsi ale zato nenabizeji zadny trapny domaci skunky ale kvalitni kouro.tam si koupis herera za priklad 3kilca a co dotanes tady za 250? nejakou trapnou 0.6g a a korat se ti chce po tom vsechno sezrat :--)))

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:29:30

skoro kazdej to ojebava....v kanade je gram za deset dolaru v cesku to je pekne drahy si mylim!1326!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:27:40

jo v Amsteru jsme byli a myslím, že dost kvalitní!5!

uživatel eliminován | 18. 07. 2008, 18:27:27

sice jsi kokot a za chvilku ti to smazou ale tady je zlodejina zabehla tak proc se tak blbe ptas !383!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

nabízenýhobrčkopytelzajíckaždejpropagacekouřalovmnožstvíkouřocenaamstru

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑