Diskuze a otázky - Bibli sepsali pitomci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 06. 2022, 09:49:50 |

Dneska máme k dispozici umělou inteligenci, která dokáže spočítat kolik pitomců sepsalo bibli a jak veliké bylo IQ těchto pitomců (IQ od 71 do 80) a jaké měli vědomosti, lze i určit kolik pitomců byli muži a kolik byli ženy. Každá napsaná informace v bibli je obrazně jako otisk prstu, ze kterého lze určit pachatele nějakého zločinu. Většina textu v bibli není originální a byla ukradená z mnoha cizích zdrojů, které se v bibli neuvádějí, a tak bible porušuje svatá autorská práva a logicky by měla být, proto zakázána tak jako jsou zakázaná videa na YouTube, která porušují autorská práva většinou u filmů a hudby.

Něco zde může vzniknout jenom z něčeho, a tak knihy vznikají z knih, tvrzení že bůh vznikl z ničeho je pitomost, strach z problémů stvořil boha a víru v zázraky. Bible je o propagandě a cenzuře, jde zde o snahu z lidí udělat pitomce a likvidovat násilně ty co nevěří tomu co je v bibli napsáno. Občas se setkávám v Praze s pitomci, co propagují nějakou sektu, po pádu socialistické dogmatické totality k nám přišlo mnoho sekt, co se snaží z nás dělat pitomce, náboženství se liší od sekt v tom, že jde o profesionální veliké staré svaté organizace. Idealismus stvořil; pohádky, pověry, mytologie, fetiše, rituály, sekty, náboženství, filosofie, politiku, propagandu, cenzuru, reklamu, dezinformace, vymývání mozků atd.

Problémem je zde egoistické pokrytecké parazitování člověka na člověku ve jménu populárního kultu, populární kulty vznikají a zanikají, protože vše je zde evolučně dočasně, moderním populárním kultem jsou sociální sítě na internetu, blbci tak mají možnost snadno kontrolovat pitomce ve virtuální realitě, vše směřuje evolučně k tomu že zde místo lidí budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty, poslední malá nahá skupina věřících pitomců skončí v poslední zoologické zahradě na světě za nerozbitným sklem a na cedulce bude napsáno POKRYTECKÉ OPICE.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 88 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑