Diskuze a otázky - Bezmocnost stvořila všemocného boha

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 06. 2022, 04:40:48 |

Tam kde je otroctví tam je i víra v boha, logicky čím větší je otroctví tím silnější je i víra v boha, digitalizace tak stvořila i digitální bohy co jsou v digitálním světě všemocní, vše je zde; soutěž, hra, boj, propaganda, cenzura, reklama, centralizace atd. Pandemie a potom válka na Ukrajině nám v nahotě odhalila naši bezmocnost se bránit násilí, když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém. Bible je kniha plná originálních příběhů o naší; bezmocnosti, ubohosti, pitomosti, hříšnosti, naivnosti atd. a slepé víře ve svatého boha který dokáže zázraky.

Většina snů je plná bezmocnosti, protože naši bezmocnost přenášíme do našich snů, sny jsou zrcadlo, které nám ukazuje to, co nechceme vidět! Moc se nám stala návykovou tvrdou drogou, a tak je zde logicky boj o moc, následkem je to že máme stres a deprese, protože jsme bezmocní. Virtuální hry nám dávají iluzi moci, protože jsme dostali výhody, díky kterým jsme ve hře úspěšní, je to celé o virtuální síti, do které se chytají ubožáci, žijeme ve světě náhražek, a tak; peníze nahradili lásku, propaganda nahradila pravdu, teorie nahradila praxi atd.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a dojde k tomu, že se lidi všude nahradí za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, člověk to byla jenom evoluční testovací verze a finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory, vše je zde dočasně, trvale zde jsou jenom příčiny a jejich následky.
!1394! !1333! !1124! !973!
!955! !905! !785! !737!

reagovat

Věříte v boha?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 84 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑