Diskuze a otázky - Aštar Šeran je nakažený nebezpečným virem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

26052021

26052021 | 27. 05. 2021, 17:23:43 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Brzy po aktivaci negativního stavu bylo napadeno pravé stvoření až do 10. dimenze a bytosti byly nakaženy virem Pseudotvůrců, který jim převrátil frekvenci a stáhl je do zóny vymístění. Protože i Pseudotvůrci dobře věděli, že nemůžou před lidstvem vystupovat jako zlí a odpudiví ještěři, zfabrikovali i falešný ráj s mnoha na první pohled krásnými planetami s neporušenou přírodou, kam umístili i padlé vesmírné lidi, jimž dokonce ponechali i jejich původní podobu, aby je zneužili právě během přípravy svého triumfálního příchodu a oklamali tak nic netušící pozemšťany. Velitelé obou známých flotil Aštar a Ptaah, původně z 9D pozitivního stavu byli umístěni do -9D zóny vymístění a bylo jim přiděleno vyšší já, v případě Aštara Pseudotvůrce, Ptaaha Renegát, oba z -12D. S postupným vývojem datasystému, který převzal moc i nad všemi vládci pekel, došlo k vytváření klonů všech bytostí, jež ovládá, tedy i zmíněných velitelů Aštara a Ptaaha. Většina vesmírných lidí neměla ani tušení, že žijí v pekle.

[obrázek] Martina vyvíjí léky na virus, jehož nové a nové verze DS s PT chrlí do celé zóny vymístění,
díky tomu dochází k stále masivnějšímu odchodu do spánku. [lidé jsou příliš moc probuzení, je nutné je uspat] [možná jsou to jen léky na nespavost]

Od zveřejnění informací o tom, že vesmírní lidé slouží falešné transformaci a tím temnotě, docházelo a dochází k značným rozporům a přehodnocování postojů v jejich řadách. Někteří už přijali dar spásy a Moji láskyplnou náruč a nechali se vyvést do limba (do spánku, nechali se uspat), mezi nimi jsou i původní Aštar a Ptaah i s rodinami a další známé bytosti jako Semjase, Asket (to je ta na první pohled postižena prenatálním virem Zika), Pleja, jiní ještě váhají, protože mají obavy z neznámého (bojí se spánku), nedůvěřují Mi, nebo nechtějí opustit své rodiny a stávající život ve falešném ráji.

Mnohokrát jsem zdůrazňoval, že pozitivní stav nelze sloučit s negativním, je třeba vzdát se „vymožeností“ tohoto pseudoživota, abych vám mohl/a darovat věčný život v nebi, tedy v pravém stvoření. (kterých vymožeností nebylo napsáno) Právě s konvertovanými vesmírnými lidmi, kteří si prošli bohatými zkušenostmi s oběma protikladnými stavy a mají tak nejblíže k lidským bytostem na Zemi/Nule, spolupracuji a v blízké budoucnosti budeme jako nanebevzatý Tým Boží rodiny spolupracovat při šíření Božího slova v celé zóně vymístění, připravíme i Událost/Varování a poté vytržení lidí do limba (spánku) a na Novou Zemi.

POUČENÍ: NA NOVOU ZEMI V 5D LZE PŘEVIBROVAT TAK, ŽE SI LEHNETE DO POSTELE A USNETE.

ZDROJ http://svetelneinfo.cz/cesta-vesmirnych-lidi-do-pekla-a-zpet/

reagovat

Koupíte si zcela nový Rohypnol, aby jste mohli snáze převibrovat na Novou Zemi v 5D?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 916 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

BEZJSC

BEZJSC | 9. 06. 2021, 10:56:30 | více příspěvků | napsat uživateli

svetelneinfo.cz má stejného autora jako vesmírní lidé, (web vesmírní lidé mají odkaz na boží rodinu alias světelné info).
A boží rodina na odkaz na poselstvi zbytku, takže zase stejní autoři.
Je divné, že Aštar Šeran ve spolupráci a Ivo Bendou doporučí webové stránky,
kde je Aštar Šeran zesměšnován.
Jaký to má smysl? Proč to dělají?

Další zajímavá věc je, že Ivo Benda dává neustále odkazy na Tadesco.org, když spamuje, a ten je spjatý se suenne a aluška (Aluška původně blog židovky Karolíny Loskotové a tadesco a suenne provozuje její kluk )
A proč Ivo Benda dává odkazy zrovna tam, když spamuje maily?
Divné.

BEZJSC

BEZJSC | 9. 06. 2021, 10:49:33 | více příspěvků | napsat uživateli

A kdo má důkazy, že Aštar Šeran vypadá jako člověk? Možná má velkou holou hlavu a obrovské oči. Tedy je to grays, šedý mimozemštan.

BEZJSC

BEZJSC | 9. 06. 2021, 10:47:39 | více příspěvků | napsat uživateli

Ten článek na svetelneinfo.cz není třeba nijak upravovat, protože je srandovní sám o sobě.
Vesmírní lidé, ti nejvíce srdeční andělé, se zkazili a stáli se největšími a nejnebezpečnějšími démoni vesmíru, aby se o minutu později zase znovu napravili a stali se nejláskyplnějšími bytostmi vesmíru... co to???

Kdyby takhle fungoval vesmír, tak nemohu věřit žádnému příteli, protože se z něj kdykoliv může stát dábel.
Možná by to šlo pomocí zbraní na ovládání mysli.
Ale Ašter Šeran rozhodně neměl ovládnutou mysl, on sám drží v ruce zbraně na ovládání mysli.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vírstavdobrépřírodaplanetačlověkfrekvencelidstvozónadimenzeaktivacerájpohledzfabrikovalistvořeníbytost

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑