Diskuze a otázky - Ano, za 7 dní jsem stvořil čas a prostor

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 11. 2022, 19:02:36 |

1

Kolem iluzí se vše točí, příčinou je naše pokrytectví, abychom se měli sobecky dobře, tak jsme se naučili pokrytectví, a tím jsme stvořili pokryteckou civilizaci, která je továrnou na iluze, lidová moudrost byla vyhnána z naší pokrytecké civilizace, protože je plná lásky a pravdy, slušné je být bezcharakterním pokrytcem který hlásá dobro, a přitom je zlý.

2

Postavili jsme na iluzích; ekonomiku, umění, filosofii, politiku, náboženství, školství, zákony, pravidla, předpisy, dopravu, bydlení, školství, zdravotnictví, vědu, psychiku atd. to co stojí na iluzích, to je nestabilní, a tak to jistě spadne, pokud někdo jako hrdina poukázal na to, že vše stojí na iluzích, tak se z něj většinou stal mučedník, protože je to drzost chtít, aby vše nestálo na iluzích.

3

Ty jsi; lakomec, sobec, hlupák, blázen, blbec, vůl atd. sebekritika vyšla z módy, nikdo si nechce přiznat to, že je pokrytec, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom, že nejsme nazí, dokud byl člověk nahý a nestyděl se za to, že je nahý tak nebyl pokrytec, proč nejvíce navštěvované stránky jsou stránky, kde je nahota tělesná a psychická?

4

Nahota tělesná a psychická je lékem na naše pokrytectví, ostatně biblický příběh o vyhnání ze svatého ráje, jasně praví, že stud za nahotu znamenal to, že jsme hříšní pokrytci, a proto jsme museli stvořit hříšnou pokryteckou civilizaci, která je továrnou na iluze. Vše jsou příčiny a jejich následky, čím lépe jsou lidé oblečení, tím většími jsou i pokrytci, kdo je vlastně naším pravým pastýřem, kterého máme následovat?

5

Naším pravým pastýřem nemůže být hříšný člověk, tím pastýřem je jenom pravda a láska, tam kde je pravda a láska, tam není ani pokrytectví, a tím tam nejsou už lidi, rozdělení na bohaté a chudé. Rozdělení na bohaté a chudé je následkem našeho pokrytectví, bohatství je pro hříšníky drogou, a tak zde jsou kariéristické závody o výhody a jistoty, ti, co neuspěli, závidí těm, co uspěli, rozděluji lidi na úspěšné a neúspěšné kariéristy.

6

Veliké války v nahotě odhalují naše pokrytectví, miliony zbytečně mrtvých lidí ve válce to je statistika, smrt prezidenta to je ale už tragédie, světu nevládnou politici, světu vládnou milionáři, co chtějí, aby pokrytecká civilizace fungovala jako jejich soukromá firma. Kontrolovat a pokutovat, udávat a popravovat, lhát a krást atd. o tom je pokrytecká civilizace vedená milionáři a politiky.

7

1. Asketismus 2. Čistota 3. Moudrost 4. Nekrást 5. Nelhat 6. Nenásilí 7. Otevřenost 8. Pokora 9. Pracovitost 10. Skromnost. Svět potřebuje jednoduchá pravidla, která se budou všude automaticky dodržovat, veškerá složitost u zákonů a předpisů je následkem pokrytectví, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole, z díla se ale vždy pozná kvalita tvůrce, přišel jsem na tento svět abych spatřil, jaké to zde je, a potom abych vyhrál nad tím, co zde na nás pokrytecky parazituje.

reagovat

Ano, za 7 dní jsem stvořil čas a prostor

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 283 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 12. 11. 2022, 21:58:12

Tak jako se pomocí internetu globálně propojili počítače tak dojde k tomu, že se propojí i naše mozky, a tak vznikne decentralizovaný centrální mozek lidstva, tím zde zanikne pekelný očistec, ve kterém jsme měli v hlavě peklo a vznikne virtuální ráj díky kterému budeme mít v hlavě ráj, protože se zde už nebude lhát a krást. Vymývání mozků je zde evolučně dočasně! Ten druhý je nám peklem, protože nám konkuruje, jakmile se mozky globálně propojí tak nám ten druhý nebude už konkurovat, tím skončí naše hříšnost a tím i naše nemoci způsobené naší hříšností.

Myslíme a jednáme podle situace, pokud se díky propojení mozků změní naše situace tak se změní i naše myšlení a konání, už zde nebudou žádné problémy s lidmi a roboty vše bude propojeno do jednoho globálního systému, nebudou zde potřeba; peníze, vlastnictví, výhody, ideologie, propaganda, cenzura atd. skončí rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole. Budete jíst granule bez chuti a zápachu a budete si myslet že jíte domácí jídlo které vám chutná, budete zametat chodník a budete si myslet že sportujete a tím si zdraví zlepšujete. Dokonce dojde i na vaše sny kdy budete mít příjemné sny ve kterých se budete mít božsky, a tak si výborně odpočinete. 

Vita1971

Vita1971 | 12. 11. 2022, 21:15:54 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Nepřej si to, abych i já přijel do Práglu, zmrde !!!!!!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

iluzepokrytectvícivilizacemoudrostplnéláskažákdobrépokryteckoupokrytecfilosofienáboženstvípravdauměníekonomikaškolstvíčasprostortovárnadobropříčinaden

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑