Diskuze a otázky - Ano, z díla poznáváme tvůrce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 04. 2019, 06:30:31 |

!12!
Nevěřte slibům o tom, že vám bude lépe po smrti v ráji, nebo že se po smrti znovu narodíte, nevěřte ani; pohádkám, reklamě, politice, škole, atd. pravda je jenom v lidové moudrosti, která vychází z přírody. Stvořitelem vesmíru a života je dualita, napětí mezi protiklady uvádí vše do pohybu, bůh to je jenom pohádková postava, něco jako je vodník.
Proč dospělí věří na pohádky ve kterých je bůh a andělé? Problémem je to, že dospělým realita nevyhovuje, a tak utíkají do pohádek, nebo do konzumace alkoholu a cigaret, jenže před realitou nejde zbaběle utéci, ona zde všemu kraluje. Vše je o tom čemu dáváme protekci, pokud chybujeme tak si problémy způsobujeme, války v nahotě odhalují to, že jsme zaostalí, prý musíme zvýšit náklady na zbrojení.
Kapitalismus má obrovský zbrojní průmysl, a potřebuje mít veliké zisky z tohoto průmyslu, milion milionářů vlastní většinu světového bohatství a tak ovládá konzumní civilizaci pomocí dluhů, nadbytek vytváří nedostatek. Vše co končí na ismus, (feudalismus, kapitalismus, socialismus, protekcionizmus, extremismus) to jsou dezinformace, pomocí kterých ti co jsou nahoře, parazitují egoisticky na těch, co jsou dole, spravedlnost je zde jenom ve smrti.
Modernizace a optimalizace by nám měla teoreticky přinést více volného času a více peněz, problém je ale v dezinformacích, které používají ti, co jsou mocní a bohatí, ti co jsou nahoře nechtějí, aby se měli dobře ti, co jsou dole. Za krátkou dobu už nebudeme potřebovat lidská těla a budeme existovat jako programy ve virtuální realitě.
Peníze a soukromé vlastnictví zanikne, místo toho bude anonymní bodování, ten kdo nebude mít dobré bodování, ten bude vymazán z virtuální reality na věčné časy. Vše je zde jenom dočasným evolučním experimentem, z nul vše vzniká a v nuly se to zase navrací, hodnotu zde má jenom veliké číslo.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 163 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑