Diskuze a otázky - Ano, vysokoškoláci pracují pomalu a draho

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 04. 2019, 06:38:16 |

!54!
Z díla poznáme tvůrce, slova mohou klamat, ale dílo nemůže klamat, je třeba eliminovat globálně protekcionizmus, ukaž svoje dílo a potom tě zaměstnáme. Státní zaměstnanci jsou klasickou ukázkou pomalé a drahé práce, protože státní zaměstnanci mají díky protekci monopol, je to klasická srážka s blbci. Díky vysokoškolákům má dělnická třída blbou náladu, protože s dělníky se zachází jako s ekonomickými otroky, co mají mnoho povinností a nemají žádná práva.
Zakopaný pes je v rozdělní na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, ti co jsou nahoře pracují pomalu a draho a ti co jsou dole pracují rychle a levně. Není zde kapitalismus nebo socialismus, je zde všude na světě jenom protekcionismus, kolem protekce se zde vše točí, bez protekce je člověk zde jenom ekonomickým otrokem. Pokud by mohli volby eliminovat protekcionismus, tak by je ti, co jsou nahoře logicky zakázali.
Moje hra a moje pravidla, o tom je princip protekcionismu, problém s nepřizpůsobivými ekonomickými parazity je o protekcionismu, pokud protekcionizmus zanikne tak zanikne i problém s nepřizpůsobivými ekonomickými parazity, co se zde rychle rozmnožují jako invazní druh. Normální je to co je v normě, je to v normě, že zde milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, a tak ovládají pomocí dluhů konzumní civilizaci.
Konflikty a války jsou zde díky protekcionismu, ryba smrdí od hlavy milionářů, nadbytek vytváří nedostatek, naštěstí už brzo bude GVKB robot prezident vyznamenávat GVKB roboty, lidi se globálně eliminují v krematoriu, protože pro ně zde už nebude práce za mzdu, a tak zde budou ekonomicky zbyteční. Běžte se podívat do krematoria, ať víte jistě, co vás bude brzo čekat, vše je zde jenom dočasně, život to je hra a smrt to je konec hry, o tom to je.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 158 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑