Diskuze a otázky - Ano, všichni jsou blázni a já jsem ředitel tohoto blázince

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 05. 2019, 07:19:45 |

!54!
Vše je zde evolučně naprogramované. Vše co naše oči spatřují a uši slyší, to jsou jenom následky toho, že je vše evolučně naprogramované, smrt to je konec programu a po smrti už nic není. Hmota je jenom hologram, který vytváří iluzi toho, že existuje hmota, tato iluze je naprogramovaná dokonale.
Jediné co skutečně existuje, je napětí mezi protiklady, a tato energie zde se vším programově pohybuje, a tak zde vše živé je jenom naprogramovanou loutkou, kterou ovládají programy. Jsi jenom naprogramovaný genetický stroj, který je zde evolučně dočasně, vraždění lidí ve válce je eliminování konkurenčních strojů, proč nám tolik vadí násilí spojené se zabíjením lidí, když jsme jenom naprogramované stroje. Jsme evolučně naprogramování k tomu, abychom systému profesionálně sloužili, a smrt považujeme za chybu v programu.
Veliké toužení po lásce a rozmnožování to je jenom snaha zachovat naše evoluční programy, tím že se zkopírujeme geneticky a programově do nového člověka. Toužení je následkem toho, že jsme dole a chceme se dostat nahoru, jenže když se k něčemu přiblížíme tak se i od něčeho vzdálíme, není ten, co by se zavděčil všem, jednomu pánu se zavděčíte a jiného pána tím rozzlobíte.
Jak si to každý udělá takové to i má, dobrota je žebrota, život je hra a pravidla určují ti, co mají moc a bohatství, v přírodě pravidla určuje situace, smrt je konec hry, není zde žádný bůh a není zde tím peklo ani ráj, to jsou jenom pohádky pro hlupáky, pokud někdo věří na to, že existuje bůh tak je to hlupák, nebo je to někdo, kdo chce z druhých dělat hlupáky, a je to bezcharakterní pokrytec. Čím více poznáváme lidi tím více máme rádi psy, lidi v civilizaci jsou psychicky nemocní, protože touží po úspěchu, a tak nejsou už normální a konzumní civilizace je velikým blázincem, všichni jsou blázni a já jsem ředitel tohoto blázince.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 248 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑