Diskuze a otázky - Ano, vše zde jsou příčiny a jejich následky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 01. 2020, 13:30:28 |

Soužení způsobuje toužení, vše zde jsou příčiny a jejich následky nebo akce a reakce, taky zde jsou i přímé úměrnosti, život je hra podle pravidel která určuje situace, nebo to co je nahoře, aby mohl někdo vyhrát musí jiný prohrát, to vedlo ke vzniku protekce která zajišťuje těm co jsou nahoře výhody a jistoty.
Někdo řekne takový je život, neřeš to co stejně nevyřešíš, starej se jenom o sebe, tvoje schopnosti a možnosti jsou limitované ekonomicky a časově, jako jedinec zde stejně nic nezměníš a i kdyby se změnil k lepšímu náš malý zaostalý národ, tak vzhledem k tomu, kolik je na světě lidí, tato změna je evolučně k ničemu, protože je statisticky malá.
Obrazně je to jako když uklidíš byt kde žiješ, jenže okolo tvého bytu jsou miliony bytů kde je špína a nepořádek a lidi v těchto bytech nepřesvědčíš k tomu, aby zde měli čistotu a pořádek. Občas zde vznikají svaté totality co pomocí násilí chtějí vše změnit, proč se tyto totality vždy jistě časem zhroutí?
Totality eliminují napětí mezi protiklady a tím promění lidi v živé mrtvoly, které zajímá jenom uspokojení základních potřeb a následkem je zaostalost a degenerace. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to uděláme takové to zde i budeme mít.
Zde se logicky dostáváme ke kontrole která preventivně eliminuje v zárodku vše co je chybné, pokud je chybné mít mnoho chybných dětí, tak to řešíme antikoncepcí a potraty, rozmnožovat se má geneticky jenom to co je správné, ano většina dětí co se na světě narodí je chybná jenom 10 % dětí co se na světě narodí je správných, co s tím ale uděláme.
Kontrola porodnosti je politicky velmi nepopulární opatření, proti kterému se lidi budou bouřit, zde se dostáváme k zájmu celku a zájmu jednice. Jenom svatá globální totalita, může globálně prosadit optimální kontrolu porodnosti, bude se to vyřizovat jako stavební povolení, chceš sobecky mít vadné děti, tak běhej po úřadech a specialistech v nemocnici.
Porodíš tajně vadné děti bez povolení, tak dostaneš velikou pokutu a tvoje děti se eliminují v krematoriu. Mnozí skeptici namítnou, že zde bude nedostatek lidí na ubohou práci a mnoho důchodců co nepracují, to se vyřeší pomocí; globalizace, optimalizace, automatizace, digitalizace, robotizace, informační technologie, kontejnerizace, atd.
Už nebudeme logicky potřebovat tanky a stíhačky, zrušíme globálně drahou a zbytečnou armádu, protože zmizí globálně přelidnění a degenerace, už zde nebude všude lidí jako sraček. Pokud je všude lidí jako sraček, tak logicky život stojí za hovno, protože ti co jsou nahoře, z vysoka serou na ty, co jsou dole, GVKB robot prezident, bude vyznamenávat roboty, lidi zde budou jenom na podřadné práce za minimální mzdu, ten kdo nebude každý den profesionálně pracovat, ten bude v krematoriu automaticky eliminován.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 138 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑