Diskuze a otázky - Ano, vše je zde díky Covid-19 na hovno

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 11. 2021, 14:29:26 |

Mnoho pitomců si myslí to, že nejsou nulou, protože to mají v hlavě vynulovaný, vše je o porovnávání jde o to s čím se člověk porovnává. Od té doby, co je zde možnost vytvářet záznamy informací tak máme k dispozici mnoho informací z minulosti, a tak můžeme porovnávat jak se čas a prostor mění.

Pokud vezmeme na porovnání člověka, který žil před sto lety a byl ve svojí době populární tak dneska je ten člověk pro nás nulou, a stejně tak i ten kdo je dneska populární, bude za sto let nulou, přitom sto let z pohledu toho, jak dlouho zde existuje inteligentní život, je jenom krátký okamžik.

Tak jako se kazí potraviny tak se kazí i popularita, vše se rychle mění, a tak je každý úspěch zde jenom krátce a potom nastupuje neúspěch, sejde z očí tak sejde i z mysli. Podívejme se na to, jak byl dlouho populární bůh a dneska je pro nás už jenom nulou, protože víme to, že největší moc zde mají jenom vesmírná a přírodní pravidla, která se nemění nikdy podle situace a nikdo nepochybuje o jejich hodnotě pro vesmír a přírodu.

Proč jsme vlastně tak dlouho naivně věřili v boha, a tak se z nás stali pitomci? Vše je zde jenom hra podle pravidel, která vytváří organizace nebo situace, jsme všichni jenom loutky s nulovou hodnotou, ovládané organizacemi nebo situací. S příchodem digitalizace a mobility se začala logicky i mnoho měnit pravidla hry pro lidské loutky.

Najednou zde začne všude mizet pro lidi práce za mzdu, protože lidi nahradí stoje a programy, lidi se začnou v nemocnicích každoročně testovat tělesně a psychicky, vadný jedinec nedostane certifikaci kvality, a tak skončí v krematoriu jako genetický odpad, lidí bude všude rychle ubývat a robotů začne všude přibývat, neberte si to lidi osobně je to jenom evoluční proces, který staré novým nahrazuje, jedinou jistotou je zde smrt, vše ostatní je nejisté.

Ano, vše je zde díky Covid-19 na hovno, připomíná mi to potopení lodi Titanic, jdeme všichni jistě ke dnu a jenom málo lidí se dostane do záchranných člunů, byli jsme mnohokráte varováni před srážkou s ledovcem, ale my jsme tato varování nebrali vážně, běžte se podívat do krematoria ať víte co vás bude už brzo čekat, z nuly zde vše vniká a v nuly se to zase navrací.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 113 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑