Diskuze a otázky - Ano, vše jde naprogramovat a optimalizovat!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 11. 2021, 19:18:01 |

Velmi dlouho řeším to, proč se lidi dostávají do krize a dospěl jsem k tomu, že příčinou každé krize je bída! Bída je jako bolavý zub, který je třeba vytrhnout nebo opravit, bída nepostihuje jenom jedince, může postihnout i organizaci nebo národ! Není zde bída jenom ekonomická, je zde i bída psychická a zdravotní, jsem na tom bídně, a tak je mi bídně!

Vše zde je o příčinách a následcích, pokud máme s bídou mnoho tisíciletí všude problémy, tak to jistě musí mít nějakou příčinu? Příčinou naší bídy byl a bude ještě dlouho amatérismus s maskou profesionality! Podívejme se na války z pohledu profesionality, je nutné řešit vztahy mezi státy a kulturami pomocí války?

Pokud by zde všemu vládla globálně jenom umělá inteligence tak by zde už nebyli revoluce a války, mohli bychom s klidem tak zrušit; armády, policii, vězení, soudy, byrokracii, politiku, náboženství, reklamu atd. ryba smrdí od egoistické hlavy, o tom to je zde všude už mnoho tisíciletí! Monopoly a centralizace jsou továrnami na bídu!

Současná pandemie je následkem bídy, ve které žijeme, je naivní víra v to že politici a byrokrati najdou optimální řešení na to, jak eliminovat války a pandemie. Řešení je v tom že nahradíme politiky a byrokraty za GVKB umělou inteligenci, umělá inteligence zruší lidem; výhody, jistoty, soukromé vlastnictví, protekci, peníze, tituly atd. vše jde naprogramovat a optimalizovat! 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 151 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑