Diskuze a otázky - Ano, vlci zde vládnou ovcím

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 06. 2019, 03:24:23 |

!54!
Války v nahotě odhalují to, že většina lidí jsou jenom ovce, a minimum lidí to jsou vlci, co zde vládnou jako politici a podnikatelé. Manipulace je založená na tom, že můžeme komunikovat pomocí řeči a písma, tím se manipulace natolik zjednodušila, že 1% lidí zde snadno ovládá 99% lidí na světě. Moc je pro psychopaty drogou na které jsou závislí, tím se naše materialistická kultura dostává do začarovaného kruhu a veliké demonstrace nespokojených lidí, nebo revoluce, jsou k bohužel ničemu.

Zakopaný pes je v materialismu, vlastnictví a peníze se stali svatým kultem, kolem kterého se v materialismu vše točí, vlci zde vládnou ovcím. Veliké ceny za; benzín, automobily, cigarety, vodku, potraviny, bydlení, oblečení, dopravu, služby, atd. v kombinaci s malými platy co nutí lidi k půjčkám. jsou začarovaným materialistickým kruhem, který lidi rozděluje na ovce a vlky. Nadbytek pro vlky je možný díky nedostatku pro ovce, vše je zde naprogramováno tak, že jakýkoli odpor proti materialismu je marný!

Každý kdo vyrostl jako ovce a stal se díky protekci vlkem, se z toho zbláznil, a tak se z něj stal psychopat! Vše zde jsou příčiny a jejich následky, po akci následuje reakce, pokud mají ovce malé platy, tak příčinou je to že vlci mají vysoké platy, a berou často i veliké úplatky. Závist se tak stala hnacím motorem materialistické kultury, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, centralismus, monopolismus, atd. je zde jenom materialismus.

Materialismus vždy musí skončit krizí která vede k válce, komu není rady tomu není pomoci, nevěřte na to že vám bude díky politikům líp, líp bude vždy jenom vlkům co zde vládnou, díky tomu že mají výhody, které si nezaslouží. Cesta ven z materialistického očistce je jenom v GVKB čipech do hlavy.

Každý dostane do hlavy čip který materialistický mozek odřízne od materialistického konzumního světa a tak pravda a láska zde zvítězí nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy. Stroje na práci a počítače na myšlení, lidi zde budou jenom na to, aby vybudovali GVKB virtuální realitu pro roboty, výhodou virtuální reality je to, že můžete svoje chyby opakovat a nic se vám nestane, tak už nebudete mít strach experimentovat.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 99 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑