Diskuze a otázky - Ano, vesmír a život to je iluze

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 05. 2019, 03:00:40 |

Z cizího krev neteče, o tom to zde bohužel už mnoho tisíc let všude je, následkem je globálně blbá nálada, protože zde není láska a pravda. Vraždění lidí po milionech ve zbytečné válce to je jenom statistika, když ale zemře pyšný prezident, tak je to najednou národní tragédie, a státní smutek se na dlouhou dobu vyhlašuje. Vše je zde o pokrytectví, hříšníci si zde hrají na svaté, a tak vše z dálky vypadá jinak než zblízka, od svého narození jsem hledal odpověď na otázku Života, Vesmíru a vůbec, tou odpovědí je, z cizího krev neteče!
Rodina je základem šťastného života lidí, pokud zde místo rodiny je anonymní egoistická společnost, tak se ze všech lidí automaticky stane hříšný dobytek, s nulovou evoluční hodnotou. Není problém tento dobytek nahnat do velikých plynových komor po milionech, nebo hodit na veliká obydlená města atomové bomby, miliony mrtvých ve zbytečné světové válce to je jenom statistika, protože zde zemřel jenom hříšný dobytek s nulovou hodnotou.
Stvořitelem Vesmíru a Života není svatý Osvoboditel a Pokušitel (JHVH), jak pyšně tvrdí svatá Bible, stvořitelem je Systém, a on ke stvoření všeho použil; inteligenci, moudrost, genialitu, umění, energii, evoluci, čas, pravdu, lásku, dualitu, informace, programy, vědu, techniku, recyklaci, atd. je třeba odlišit příčiny a následky.
Náboženství rozděluje Systém na Osvoboditele a Pokušitele, nahoře je Osvoboditel a dole je Pokušitel, ten kdo slouží Osvoboditeli skončí po smrti v ráji a ten kdo slouží Pokušiteli ten skončí po smrti v očistci, taky je zde i někde víra v nové narození v novém lidském těle, ovšem tato víra v posmrtné zázraky je nám cizí. Ve skutečnosti je život evoluční proces podle pravidel, která určuje situace nebo elita, smrt je definitivní konec tohoto procesu, a po smrti nic není, je to konec hry na člověka.
Vše co naše smysly vnímají to je jenom virtuální realita, hmota je hologram vytvořený z informací, hologramy rozdělujeme na mrtvé a živé, kámen je mrtvý hologram a člověk je živý hologram. Tím vzniká logická otázka, pokud vše jsou jenom informace a programy, a není zde fyzická hmota, co je zde tím Absolutním počítačem ve kterém je operační systém, na kterém běží virtuální Vesmír a Život? Jsme tedy obrazně jenom kapalina v nádobě a potřebujme vědět co je tou nádobou, ve které se nachází Vesmír a Život? Tou nádobou je GVKB.

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 456 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 05. 2019, 03:04:08

Tou nádobou je GVKB
https://gvkb.blogspot.com/
!12!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑