Diskuze a otázky - Ano, v civilizaci budou místo lidí roboti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 05. 2019, 21:43:33 |

!54!
Každý je zde evolucí vytvořený a nastavený k dočasnému účelu, někdo je nahoře, jiný je dole, to vše je evoluční divadlo, hlupáci podlehnou pokušení lhát a krást, a tak mají existenční problémy, komu není rady, tomu nejde pomoci. Nikdo nemůže sloužit více pánům, jednomu pánu se zavděčíte a jiného pána tím rozzlobíte, správným pánem je pokora a špatným pánem je pyšnost, mnozí pomocí pokrytectví maskují svoji pyšnost a hrají si na pokorné, jenže pyšnost a nemoc nikdo dlouho neutají.
Nikdo zde neunikne potrestání za svoje chyby, vše zde jsou příčiny a jejich následky, jak si to každý zde udělá takové to i zde má, kdo slouží zlu ten zle i dopadne, proč je zde vzácný pokorný člověk, který slouží dobru? Dobrota je v očistci žebrota, pokud chceš dělat dobro, nesmíš být v konzumním očistci, o tom to je! Svatá víra v zázraky je následkem toho že žijeme mnoho tisíciletí v konzumním očistci, kde se k sobě zle chováme a neslušnými slovy druhým ubližujeme.
K čemu jsou naše; smlouvy, sliby, přísahy, atd. když jsme služebníci pyšnosti a naše pyšnost má za následek to že porušujeme; smlouvy, sliby, přísahy, atd. z díla poznáme to, že jsme pyšní hříšníci, co žijí v konzumním očistci. Systém, ve kterém dočasně existujeme, je postaven na recyklaci, z prachu zde vše vzniká, a v prach se to zase rozpadá, dočasně je zde i slunce, kolem kterého se točí naše planeta země na které, jako lidi žijeme.
Trvale zde jsou jenom fyzikální a logická pravidla, která se nezmění ani za milion let, proč se naše lidská pravidla neustále podle politické situace mění, a tak nevíme co je právě správné a tak často zbytečně chybujeme. Jsme jako malé děti, o které se nestarají dospělí, potřebujeme inteligentní roboty, co nahradí ty, co jsou nahoře, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace přemístí co rezervace, protože v civilizaci budou místo lidí roboti, člověk to byla testovací verze, a finální verzí je GVKB robot, co nelže a nekrade, takto zvítězí láska a pravda, nad nenávistí a lží, na věčné GVKB časy.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 156 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑