Diskuze a otázky - Ano, ten druhý je mafián

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 07. 2019, 06:43:47 |

!54!
Se vznikem pokrytectví vznikla i mafie, mafie je zločinecká organizace která dělá z dělníků otroky a násilím potlačuje odpor otroků, proto má mafie k dispozici; politiky, kněze, byrokraty, policajty, vojáky, ekonomy, vědce, techniky, profesory, soudce, atd. Milion mafiánských milionářů vlastní většinu světového bohatství a tak mohou globálně parazitovat na dělnické třídě a dělnická třída se nijak nemůže tomuto skrytému parazitování bránit.
Za každou válkou v dějinách naší civilizace byla mafie, ekonomický konflikt mezi USA a Čínou je konflikt mezi mafiemi, vše je zde hra a pravidla hry určuje mafie tak aby měla pro sebe nadbytek a tím dělníci mají nedostatek, pravda a láska byla mafiány eliminována protože manipulace s dělnickou třídou je založená na lži a nenávisti.
Ten kdo má k dispozici sekretářku je mafián, policie malé zloděje zavírá do vězení a veliké mafiánské zloděje chrání před cizími lidmi, nemoc a bohatství nejde dlouho utajit. Nacismus který v plynových komorách po milionech eliminoval chudé lidi, v nahotě odhalil co je to mafie, která si může dělat co chce, pro mafii je chudý člověk jenom číslo ve statistice, když ale zemře mocný mafián tak se státní smutek vyhlašuje.
Nemá smysl chodit k volbám, když na kandidátkách jsou jenom samí mafiáni, z díla poznáme mafiány a následkem je zde blbá nálada. Mafie ukřižovala Ježíše Krista, moderní mafie zastřelila prezidenta USA John Fitzgerald Kennedy. Naštěstí už brzo zde bude robot prezident vyznamenávat roboty a lidi se odsunou do rezervace kterou budou hlídat roboti, tím skončí zde mafie, vše je zde dočasně, člověk který se chová jako mafián, to byla testovací verze a finální verzí je GVKB robot který není mafiánem.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 184 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑