Diskuze a otázky - Ano, sliby to jsou chyby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 05. 2019, 16:03:52 |

!54!
Nebyl zde žádný bůh, který by z prachu stvořil člověka jako Adama a Evu v ráji, to jsou mytologické pohádky pro naivní hlupáky, stvořitelem člověka byla lenost a zbabělost! Proto je ve filmu hrdina, který je pracovitý, milujeme to co je naším opakem. Jelikož se stydíme ze lenost a zbabělost tak se z nás stali bezcharakterní pokrytci co hlásají pravdu a lásku, ale konali lež a nenávist, z lidského díla spatříme to, co opravdu člověk zde na této planetě je už mnoho tisíciletí.
Nadbytek pro ty co jsou nahoře, logicky vytváří nedostatek pro ty, co jsou dole, ekonomická rovnost je utopie, vždy ti co mají výhody budou parazitovat na těch, co zde nemají výhody, příležitost dělá z lidí lháře a zloděje, takový je život v pokrytecké kultuře. Bylo zde mnoho snah o to změnit egoistickou kulturu na altruistickou kulturu, kde se nelže a nekrade, vždy se ukázalo, že jde o naivní ideologickou snahu, která je marná.
Nejsme ve skutečnosti pánem svého myšlení a pánem svého těla, pravým pánem je zde evoluce, evoluce nás stvořila a vychovala jako líné zbabělce. Na problémy máme cigarety a pivo protože jsme líní zbabělci, naše lidská pravidla byla vytvořena pro líné zbabělce a tak nám logicky vládnou líní zbabělci, slepý blázen dovede logicky slepé blázny do blázince. Normální člověk zde nikdy nikde nebyl, protože on by nechtěl žít v tomto blázinci mezi blázny, je to normální vraždit po milionech civilisty v plynových komorách, nebo házet na veliká města atomové bomby?
Minulost člověka je psána lidskou krví, neustále se zabíjíme, protože si na špičku nosu nevidíme, miliony mrtvých lidí ve zbytečné válce to je jenom statistika, když ale zemře prezident stářím v nemocnici, tak to je najednou tragédie a státní smutek se vyhlašuje. Politici slibují ekonomické a sociální zázraky, sliby se slibují a jenom blázni se krátkou dobu radují a potom mají dlouhou dobu blbou náladu a tak kouří cigarety a pijí slivovici. Sliby jsou chyby, než začnete něčemu věřit tak nejprve prověřujte, jestli nejde o podvod, jenom z díla poznáte tvůrce, slova jsou spojená s pokrytectvím.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 146 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑