Diskuze a otázky - Ano, robot jasná volba, on pracuje jako robot

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 03. 2019, 02:18:02 |

!54!
Nula nemůže vést nuly, co to mají v hlavě vynulovaný, jakmile vznikly daně, tak se z lidí stali nuly, co to mají v hlavě vynulovaný, a následkem je konzumní civilizace, ve které mají nuly blbou náladu, a tento problém řeší pomocí náhražek jako je; pokrytectví, egoismus, kariérismus, politiku, reklamu, náboženství, módu, drogy, mafie, prostituci, atd. dokud zde budou daně, do té doby budeme myslet jako nuly, a tak to budeme mít v hlavě vynulovaný, pokud by demokratické volby mohli zrušit daně, tak by se demokratické volby zakázali.
!54!
Kolem daní se zde vše točí, nadbytek pro ty co jsou nahoře je založen na tom, že díky daním mají nedostatek ty, co jsou dole. Dokud v EU nezrušíme; daně, clo, poplatky, pokuty, atd. tak nám v EU nebude líp, jak v EU zrušit; daně, clo, poplatky, pokuty, atd.? Nahradíme lidi v EU za autonomní inteligentní GVKB roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, lidi se v EU pomocí dotazníků naskenují a jejich těla se po naskenování v krematoriu eliminují, z prachu vše vzniká, a v prach se to navrací, vše je zde dočasně, jenom změny zde jsou trvale.
!54!
Zaměstnavatelé potřebují v EU zaměstnance, co budou pracovat jako roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty, poslední skupina nahých lidí v EU skončí v poslední zoologické zahradě v pavilonu opic. Z díla spatříme tvůrce, jaké je v EU dílo těch co nás vedou do digitální budoucnosti, tím dílem je blbá nálada na kterou zde není lék, který by eliminoval v EU blbou náladu. Ti co jsou nahoře, chtějí jenom kontrolovat a pokutovat, je naivní čekat od těch, co jsou nahoře, že nám budou pomáhat a že nás budou chránit před problémy a bídou.
!54!
Miliony lidí v EU zbytečně neustále umírají díky tomu, že je EU v krizi a média se zajímají v EU jenom o ty, co jsou nahoře, smrt celebrity je prý tragédie, přitom každá celebrita to je jenom nula, co to má v hlavě vynulovaný, vše je zde pokrytecká hra ve které si nuly hrají na veliká čísla. Z nul zde vše vzniká a v nuly se to zase navrací, vše je zde jenom virtuální iluze založená na hologramech.
!54!
Hmota to je jenom hologram, vše je zde jenom energie vzniklá z napětí mezi protiklady, tato energie zde se vším manipuluje, svoboda jenom dočasná iluze je, pevným bodem zde jenom dualita je, proto po akci zde reakce je. Běž se podívat do krematoria, ať jistě víš, co tě bude brzo čekat, na tvoje místo nastoupí GVKB robot a ty zde budeš už zbytečný, pro lakomého zaměstnavatele je robot jasná volba, on pracuje jako robot.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 113 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑