Diskuze a otázky - Ano, robot bude pracovat lépe a levněji než člověk

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 05. 2019, 17:02:22 |

!54!
V principech vše funguje stejně a je jedno, kdo jsi a kde jsi, vše je zde jenom hra a situace určuje pravidla, smrt je konec hry, hromadíte hodnoty a dědici nahromaděné hodnoty rychle eliminují za hlouposti, vždy tomu tak bylo, že vše je zde dočasně a trvale je zde jenom smrt.
Někdo si zde hraje na prezidenta a jiný si hraje na instalatéra, každý zde ale má problémy které musí řešit, díky digitalizaci končí období protekcionismu a nebude to už trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, pro lidi bude jenom podřadná práce, kterou nechtějí dělat hodnotní roboti.
Přelomovým vynálezem se stanou auta, které bude řídit automatika a tak nebude už potřeba mít na auto řidičský průkaz, zkušenosti získané z aut bez řidiče se použijí u robotů a tím nebude už pro lidi globálně dobrá práce a dobrou odměnu.
Nikoho nebude zajímat to, že máte vysokoškolský titul a mnoho zkušeností z praxe, robot bude pracovat lépe a levněji než pracuje člověk. Ano, všude je to stejné, skončí doba zaměstnavatelů, každý bude zaměstnávat sám sebe, pokud bude chtít přežít v globální konkurenci.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 156 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑