Diskuze a otázky - Ano, pro otroky je práce trestem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 11. 2022, 16:13:12 |

Robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou chyby to je logické. Je naivní věřit tomu že po volbách bude líp, volby nic neřeší, místo starých pitomců si zvolíme za své zástupce nové pitomce a o tom je pokrytecká politika! Lidi nejsou evolučně stvoření pro život v civilizaci, kde je plno vědy a techniky!

Udělat násilím z lidí otroky to je naše největší evoluční chyba, pokud civilizace potřebuje otroky tak od toho jsou přeci autonomní roboti, práce je o seberealizaci, těžko se může otrok seberealizovat! Investujeme obrovské množství času a zdrojů co pitomostí a neinvestujeme do vývoje autonomních inteligentních kovových robotů na akumulátory, nepotřebujeme vyrábět zbraně a jiné pitomosti, potřebujeme vyrábět roboty co nahradí lidi, je třeba pochopit to že pro otroky je práce trestem!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 267 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 12. 11. 2022, 19:03:35

1

Kolem iluzí se vše točí, příčinou je naše pokrytectví, abychom se měli sobecky dobře, tak jsme se naučili pokrytectví, a tím jsme stvořili pokryteckou civilizaci, která je továrnou na iluze, lidová moudrost byla vyhnána z naší pokrytecké civilizace, protože je plná lásky a pravdy, slušné je být bezcharakterním pokrytcem který hlásá dobro, a přitom je zlý.

2

Postavili jsme na iluzích; ekonomiku, umění, filosofii, politiku, náboženství, školství, zákony, pravidla, předpisy, dopravu, bydlení, školství, zdravotnictví, vědu, psychiku atd. to co stojí na iluzích, to je nestabilní, a tak to jistě spadne, pokud někdo jako hrdina poukázal na to, že vše stojí na iluzích, tak se z něj většinou stal mučedník, protože je to drzost chtít, aby vše nestálo na iluzích.

3

Ty jsi; lakomec, sobec, hlupák, blázen, blbec, vůl atd. sebekritika vyšla z módy, nikdo si nechce přiznat to, že je pokrytec, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom, že nejsme nazí, dokud byl člověk nahý a nestyděl se za to, že je nahý tak nebyl pokrytec, proč nejvíce navštěvované stránky jsou stránky, kde je nahota tělesná a psychická?

4

Nahota tělesná a psychická je lékem na naše pokrytectví, ostatně biblický příběh o vyhnání ze svatého ráje, jasně praví, že stud za nahotu znamenal to, že jsme hříšní pokrytci, a proto jsme museli stvořit hříšnou pokryteckou civilizaci, která je továrnou na iluze. Vše jsou příčiny a jejich následky, čím lépe jsou lidé oblečení, tím většími jsou i pokrytci, kdo je vlastně naším pravým pastýřem, kterého máme následovat?

5

Naším pravým pastýřem nemůže být hříšný člověk, tím pastýřem je jenom pravda a láska, tam kde je pravda a láska, tam není ani pokrytectví, a tím tam nejsou už lidi, rozdělení na bohaté a chudé. Rozdělení na bohaté a chudé je následkem našeho pokrytectví, bohatství je pro hříšníky drogou, a tak zde jsou kariéristické závody o výhody a jistoty, ti, co neuspěli, závidí těm, co uspěli, rozděluji lidi na úspěšné a neúspěšné kariéristy.

6

Veliké války v nahotě odhalují naše pokrytectví, miliony zbytečně mrtvých lidí ve válce to je statistika, smrt prezidenta to je ale už tragédie, světu nevládnou politici, světu vládnou milionáři, co chtějí, aby pokrytecká civilizace fungovala jako jejich soukromá firma. Kontrolovat a pokutovat, udávat a popravovat, lhát a krást atd. o tom je pokrytecká civilizace vedená milionáři a politiky.

7

1. Asketismus 2. Čistota 3. Moudrost 4. Nekrást 5. Nelhat 6. Nenásilí 7. Otevřenost 8. Pokora 9. Pracovitost 10. Skromnost. Svět potřebuje jednoduchá pravidla, která se budou všude automaticky dodržovat, veškerá složitost u zákonů a předpisů je následkem pokrytectví, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole, z díla se ale vždy pozná kvalita tvůrce, přišel jsem na tento svět abych spatřil, jaké to zde je, a potom abych vyhrál nad tím, co zde na nás pokrytecky parazituje.

Vita1971

Vita1971 | 12. 11. 2022, 16:29:25 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Jakobiho 326, Praha, psychopat


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkvolbapitomeccivilizacechybagenocidaotrokmužmístonásilíživottrestrobotodsunourezervaceprezidentpolitikaprácevědastvoření

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑