Diskuze a otázky - Ano, nevím, kdo nebo co zde jsem?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 03. 2019, 07:33:38 |

!54!
Tvrzení jsi člověk, co žije mezi lidmi, je jenom povrchní nepřesné označení, slova popisují to, co vnímáme svými smysly, co opravdu vnímáme, když se podíváme na člověka nebo na lidi?
!54!
Naše vnímání vychází z porovnávání, kdy máme mnoho pevných metrů a mnoho závaží, změřit a zvážit o tom je porovnávání toho co vnímáme, je to; veliké nebo malé, hezké nebo ošklivé, moudré nebo hloupé, hodnotné nebo nehodnotné, samec nebo samice, mladé nebo staré, svaté nebo hříšné, blízké nebo cizí, vyspělé nebo zaostalé, zdravé nebo nemocné, živé nebo neživé, kvalitní nebo nekvalitní, slušné nebo neslušné, atd.
!54!
Ohodnotit člověka a lidi není vůbec snadné a jednoduché, každý člověk je originál, který se neustále mění díky stárnutí a situaci, stejně tak se mění i národy a organizace, vše je zde v evolučním pohybu. Můžeme lidi rozdělit podle úspěšnosti a rozdělit lidi na; rasy, kasty, třídy, kategorie, ligy, tituly, hodnosti, funkce, atd. to vše je jenom snaha o pokryteckou diskriminaci, kdy elitní menšina násilně diskriminuje většinu.
!54!
Zájmy těch co jsou nahoře, jsou nad zájmy těch, co jsou dole, je zcela jedno, jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, vždy byla společnost rozdělená na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Jsme tedy logicky tím, čemu sloužíme, někdo slouží ovcím a tak je to pastýř, jiný slouží voličům a tak je to politik, jiný lidem trhá zuby a tak je to zubař, ten kdo loví ryby je rybář, atd.
!54!
Jsem tedy sluha, vše co je zde živé, to zde slouží, život je postaven na sloužení, problém je v tom, že není sluha ten, co by se dokázal zavděčit všem sluhům, následkem jsou konflikty a války mezi sluhy. Já jsem sluha první kategorie, a ty jsi sluha druhé kategorie, a tak mě budeš poslouchat, moje hra a moje pravidla, manipulujeme s druhými pomocí odměn a trestů, každý by chtěl být sluhou první kategorie, a tak zde jsou kariéristické závody, mezi egoistickými psychopaty.
!54!

reagovat

Já jsem sluha

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 170 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑