Diskuze a otázky - Ano, nemáte prachy, protože jste pitomci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 11. 2021, 08:42:28 |

Vše je o tom, jestli budete díky inteligenci po schodech složených z úspěchů stoupat nahoru, nebo jestli díky pitomosti budete po schodech složených z neúspěchů klesat dolů! Z díla poznáme to, jestli dílo vytvořil inteligentní člověk nebo pitomec, inteligenci nejde pomocí testů otestovat, protože každý test inteligence jistě vymysleli pitomci!

Inteligence je o praxi a pitomost je o teorii, teorie v praxi selhávají, protože nejsou praxí otestované! Programátoři se už dlouho marně snaží o naprogramování umělé inteligence založené na teoretických základech, je to jako stavět vysoký dům na písku, praxe je skála, na které lze postavit vysoký dům který nespadne.

Podívejme se na knihy, které jsou klasickou ukázkou teorie, která v praxi nefunguje, s příchodem televize a později internetu začal rychle klesat zájem o čtení knih, protože se k lidem začali dostávat levně a rychle hodnotné potřebné informace.

Dva roky je zde pandemie Covid-19 se kterou si pitomci co nám vládnou neví rady, virus je totiž inteligentní, a tak si umí poradit s naší amatérskou snahou jej násilně eliminovat pomocí očkovaní a jiných metod. Pitomci umí akorát ukřižovat Ježíše Krista a upálit Jana Husa, z díla poznáme mocné a bohaté pitomce! 

Pitomci milují násilí, když problém nezvládnou bez násilí, tak na zvládnutí problému použijí okamžitě násilí a následkem je zbytečná veliká válka, ve které zemře zbytečně mnoho miliónů pitomců. Rozhodila vás psychicky zase srážka s blbci, tak příčinou je to, že blbci milují násilí, jsou to jenom roboti bez inteligence! 

Všude mají konzumní společnosti veliké problémy s ekonomickými ubožáky už mnoho tisíciletí, protože se tento problém řeší povrchně, je třeba globálně zavést každoroční testování všech lidí v nemocnici od dvou let do devadesáti let na to, jak jsou kvalitní a hodnotní, nekvalitní a nehodnostní jedinci se budou eliminovat v krematoriu, pro nikoho na světě nebude výjimka nebo imunita! 

Nic nového pod sluncem, podívejte se objektivně do přírody zde je všude přirozený výběr, který eliminuje to, co je nekvalitní a nemá to hodnotu, nikdo to nebere jako diskriminaci menšin, nebo jako porušování norem a zákonů. Vše, co je živé to je evolucí naprogramovaný složitý stroj, to, co se evoluci nepovedlo to je jenom experiment, který je potřeba rychle ukončit, není v tom nic zlého.

Evoluce spustila globálně dlouhodobě testovací program Covid-19 a tento program eliminuje evoluční zmetky, jakýkoli odpor je marný, běžte se podívat do krematoria, všude už jsi byl a v krematoriu jsi se podívat ještě nebyl, vše je zde nejisté a jenom smrt je zde jistá, z prachu vše vzniká a v prach se to zase nevrací, nemáte prachy, protože jste pitomci!
!11!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 122 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑